Hava durumuyla yakından ilgilenen vatandaşlar, Ordu ve Samsun  illerinde kar yağışının ne zaman başlayacağını merak ediyor. İşte, meteoroloji uzmanlarının tahminleri:

"19 ARALIK SALI GÜNÜ KARADENİZDE"

Meteoroloji uzmanları, 19 Aralık Salı günü Karadeniz Bölgesi'nde kar yağışının olabileceği konusunda uyarıda bulundu. Uzmanlar, Rusya üzerinden gelen soğuk hava akımının Karadeniz kıyılarında yağmur ve karışık yağışlara neden olabileceğini ifade etti.

Samsun'da yakalanmışlardı! Tokat'taki patlamaya tutuklama kararı Samsun'da yakalanmışlardı! Tokat'taki patlamaya tutuklama kararı

KARLA KARIŞIK YAĞMUR

Soğuk hava dalgasının 19 Aralık Salı gününden itibaren Ordu ve Samsun illerini etkileyebileceğini belirten meteoroloji uzmanları, bu bölgelerde yağmurun karla karışık olarak düşeceğini ve yer yer beyaz bir örtü oluşabileceğini söyledi. Uzmanlar, kar yağışının şiddeti ve süresinin bölgedeki hava akımlarına bağlı olarak değişebileceğini ekledi.

SOĞUK HAVA DALGASI DEVAM EDECEK

Uzmanlar, soğuk hava dalgasının 20-21 Aralık tarihlerinde de Karadeniz Bölgesi'nde etkisini sürdürebileceğini ifade etti. Karadeniz Bölgesi'ndeki kar yağışı beklentisinin gün içinde değişebileceğini vurgulayan uzmanlar, en güncel durumu Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden takip edilebileceğini kaydetti. Vatandaşlara, olumsuz hava koşullarında dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği konusunda uyarıda bulunuldu.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.