Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi'nde mücadele eden ve yüksek hedeflerle yola çıkan Samsun Zorlu Koleji Spor Kulübü yeni sezon öncesi transferde bombaları patlattı.

SAMSUN ZORLU KOLEJİ'NDEN TRANSFER

Kulüp, son olarak, son iki sezonu Kastamonu İstiklal Yolu GSK ve Kırklareli Basketbol formaları altında geçirirken 2000 doğumlu Pınar Şen'i, son olarak Bursa Ayyıldız forması giyen 2004 doğumlu oyuncu 3 ve 4 numarada görev yapan Yasemin Peri Dalgıç'ı renklerine bağlarken, kulüp bünyesinde bulunan Gülşah Durmuş ile sözleşme yeniledi. 

Samsunlu haltercilerden Dereci’ye ziyaret Samsunlu haltercilerden Dereci’ye ziyaret

"GELECEĞE YATIRIM"

Kulüp, "Pınar Şen ve Gülşah Durmuş ile transferi açan Samsun Zorlu Koleji'mizin yeni transferi Yasemin Peri Dalgıç oldu. Son dönemde Türk basketboluna damgasını vuran koç Barış Güney'in yetiştirdiği isimler arasında yer alan 2004 doğumlu oyuncu 3 ve 4 numarada görev yapabiliyor. Son olarak Bursa Ayyıldız forması giyen oyuncumuz Samsun geleceğe yatırım olarak gördüğümüz oyuncular arasında da yer alıyor. Oyuncularımıza hoş geldiniz diyor. Takımın başarısı için şimdiden başarı diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

GÜRKAN SARIKAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.