RAKİP DİCLESPOR 

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi D Grubu'nda (KBBL) mücadele eden ve güç kadrosu ile Karadeniz'in tek kadın basketbol takımı Zorlu Koleji Spor Kulübü, yarın (16 Aralık Cumartesi) saat 16.00'da deplasmanda Diclespor Kulübü 21 ile karşı karşıya gelecek. Geçen hafta sahasında Adana Büyükşehir Belediyespor'u mağlup eden kızların hedefi, yarın Diyarbakır Köşkler Spor Salonu'nda gerçekleşecek karşılaşmada da rakibini yenip, galibiyet serisine devam etmek.

'TAKIM TOPARLANDI'

Zorlu Koleji Spor Kulübü Başkanı Ergin Zorlu, "3 yıldır çalışmalarını yaptığımız ve Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi'nde mücadele eden takımımız, maalesef ilk iki maçımızı deplasmanda kaybettik. Evimizde Adana Büyükşehir Belediyespor karşısında aldığımız galibiyet ile takımımız toplandı. Yarın Diclespor ile bu sezon dördüncü maçına çıkacak. Çalışmalarımızı yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Hedefimiz 2 ya da üç yıl içerisinde Süper Lig'de boy göstermek" dedi.

Kadıköyspor U17 takımı Vezirköprü Belediyespor'u 5-1'lik farkla yendi Kadıköyspor U17 takımı Vezirköprü Belediyespor'u 5-1'lik farkla yendi

NEDİM AYDIN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.