Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, kentte YİKOB koordinasyonunda devam eden yatırımların son durumlarını titizlikle incelediklerini ve çalışmaların hızlandırılması için yüklenici firmalara gerekli talimatların verildiğini söyledi.

SON DURUM GÖRÜŞÜLDÜ

Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı değerlendirme toplantısı, Vali Dağlı'nın başkanlığında Vali Yardımcısı İbrahim Civelek, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Ömer Ersever, İl Gençlik ve Spor Müdürü Feyzullah Dereci, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Ağar ve kurumların yetkililerin katılımıyla gerçekleştirildi. 

TİTİZLİKLE İNCELENİYOR

Vali Dağlı, Samsun'da devam eden kamu yatırımları, projeler ve hizmetlerin değerlendirildiği toplantıyla ilgili yaptığı açıklamada, "İlçelerimizde yapımı devam eden yeni hükümet konakları ile İl Jandarma Komutanlığı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ait yatırımların son durumları titizlikle incelenmektedir" dedi. Bu noktada tüm kurumlara ve yüklenici firmalara gerekli talimatları ilettiklerini ifade eden Vali Dağlı, çalışmaları daha da hızlandırarak, büyük bir özveri ve gayretle en kısa sürede tamamlanması için herkesin üzerine düşen sorumluluğu layıkıyla yerine getireceğini söyledi.

BORA KARA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.