Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı ile birlikte Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi kampüsü ile Millet Bahçesi'nde kurulan çadır kentleri ziyaret etti ve vatandaşlarla bir araya geldi.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDILAR

Çavuşoğlu ile Dağlı ilk olarak Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi kampüsünde kurulan ve aşevinden çamaşırhaneye, çocuk oyun çadırından kütüphane çadırı ve mescidine kadar bir çok sosyal donatısıyla depremzedelerin hizmetine sunulan çadır kenti ziyaret etti ve burada gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİLER

Ardından Kırgızistan ve Kazakistan tarafından Millet Bahçesi'nde kurulan otağ çadır kenti ziyaret eden Çavuşoğlu ile Dağlı vatandaşların taleplerini dinledi ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

VATANDAŞLARLA YEMEK YEDİ 

Vali Dağlı ayrıca Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Avşar Kampüsü'nde İLKSEÇ Vakfı tarafından kurulan ve günlük 4 bin kişiye hizmet veren yemek dağıtım noktasını da ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Vali Dağlı, burada depremzede vatandaşlarla birlikte yemek yedi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.