KARİYER PLANLAMALARINA KATKI SAĞLAYACAK

Samsun Üniversitesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahattin Kaynak ve SPL Genel Müdürü Serkan Karabacak tarafından imzalanan protokol ile öğrencilerin finansal okuryazarlık seviyelerini artırarak yükseköğrenim sonrası kariyer planlamalarına katkı sağlanması hedefleniyor.

Samsun'da yağmur altında oturma eylemi! İHH'dan İsrail'e lanet Samsun'da yağmur altında oturma eylemi! İHH'dan İsrail'e lanet

ÇEŞİTLİ ETKİNLİK VE SEMİNERLER DÜZENLENECEK

Protokol kapsamında Samsun Üniversitesi, öğrencilerini SPL tarafından verilen lisansları almaları için teşvik edecek ve aynı zamanda Sermaye Piyasası Lisanslama Sicil ve Eğitim Kuruluşu tarafından lisans, sınav ve eğitim faaliyetleriyle ilgili üniversite bünyesinde çeşitli seminer, konferans ve tanıtım etkinlikleri de gerçekleştirilebilecek.

HEM TEORİK HEM PRATİK BECERİLER KAZANDIRACAK

Samsun Üniversitesi öğrencilerine finansal piyasalarda mesleki bir kariyer yolu sunarken, SPL’nin eğitim alanındaki etkisini de artırıyor. Protokol, öğrencilere hem teorik bilgi hem de pratik beceriler kazandırarak, öğrencilerin kariyer gelişimlerine katkıda bulunacak.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.