MECLİS BAŞKANLIĞINA YENİDEN TAKIŞ SEÇİLDİ

Samsun Ticaret Borsası Meclis Başkanlık Divanı seçimlerinde Ahmet Takış ve ekibi oyların tamamını aldı. Ahmet Takış Meclis Başkanı seçilirken, meclis başkan yardımcıları Serkan Seyhan, Abit Karadaş ve Fatih Çelebi, meclis kâtip üyesi ise Cihangir Cengiz oldu. Ahmet Takış “Seçimlerimizin Samsunumuza ve camiamıza hayırlar getirmesini diliyorum dedi.

SİNAN ÇAKIR YÖNETİM KURULU BAŞKANI SEÇİLDİ

Sinan Çakır oyların tamamını alarak yönetim kurulu başkanı seçilirken Başkan Çakır’ ın yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Nurettin Odabaş, Muharrem Göksel, Mehmet Gürsoy, Salih Apaydın, Fatih Güneri, Demir Küçük.

DİSİPLİN KURULU BELİRLENDİ

Tahsin Bülent Arapoğlu, Aydın Keleş, Okan Akgül, Sefer Dilmen, Mustafa Can Güdül ve Şirinnaz Yılmaz Öngüner Samsun Ticaret Borsası Disiplin Kurulu Asil üyeleri olarak belirlendi.

GENEL KURUL DELEGELERİ

TOBB Genel Kurul Delegeliklerine Özlem Ertekin, Harun Güdül ve Nurettin Odabaş asil olarak seçildi.

BAŞKAN ÇAKIR “BORSAMIZA HİZMETİMİZİ ELBİRLİĞİ İLE SÜRDÜRECEĞİZ.”

Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır gerçekleştirdiği konuşmasında;

“Üyelerimiz ve meclisimiz bana 4. sefer yönetim kurulu başkanlığı görevini layık gördüler. Gösterdikleri güven ve itimattan dolayı şükranlarımı sunuyorum. Camiamız; birliğini, beraberliğini ve saygınlığını bir kez daha ispat etti. Kazanan camiamız oldu.

Hizmet yarışında yeni bir döneme başlıyoruz. Samsun’daki birlik ve beraberliğimiz sayesinde fuar ve kongre merkezi, lojistik merkez, gıda organize sanayi bölgesi, teknopark gibi ilimiz ve ülkemiz için son derece önemli eserleri kazandırdık.  İlimizdeki oda ve borsalarımız ile birlik ve beraberliğimizi daha da ileriye götürecek, ortak çalışma kültürümüzü zenginleştirerek ilimize ve ülkemize hizmetimizi elbirliği ile sürdüreceğiz.

Seçimlerimiz esnasında üyelerimiz yeni hizmet binamızda ağırlamaktan da büyük memnuniyet duyduk. Borsamızın önündeki 50 senesine hizmet verecek, üyelerine verdiği hizmet kalitesini daha da üst seviyeye taşıyacak bir idari binayı bu ekip ile birlikte Samsun iş dünyasının hizmetine sunmanında gururunu taşıyoruz

2009 yılında göreve ilk başladığımız zaman TOBB başkanımız sayın m. Rifat Hisarcıklıoğlu Sayın Murzioğlu ve bana birlikte hareket ederseniz Samsun kazanır, iliniz ve ülkemiz kazanır demişti. Birlikte hareket ettik ve biraz önce bahsetmiş olduğumuz eserler ortaya çıktı. Bizlere göstermiş oldukları ilgi alaka ve teveccühlerinden dolayı TOBB başkanımız Sayın Hisarcıklıoğlu’ na teşekkür ediyorum.” dedi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.