Samsun Tabip Odası'nın Olağan Genel Kurulu'nun 23-24 Nisan tarihinde genel kurula gitti. Kurula tek liste ile giren Çağdaş Hekim Grubu'ndan Çocuk Cerrahisi Uzmanı Dr. Ömer Faysal Çadır, başkan oldu.

image00004.jpeg

"ÇALIŞMALARA DEVAM"

Başkan Çadır, Samsun Tabip Odası'nda yeni bir dönem başladığını belirterek, "Samsun Tabip Odası'nda yeni bir dönem başlıyor. Eski dönem, yoğun ve aktif bir şejkilde çalıştıkları sıkıntıların çok olduğu bir dönem geçti. Ne yazık ki aynı sıkıntılar devam etmekte. Biz bu dönemde de aynı çalışmaların devamını yoğun olarak yaşamak zorunda kalacağız. Hem Samsun'a hem de Türkiye'ye daha güzel bir sağlık ortamını oluşturmak için çalışmalara devam edeceğiz" dedi.

image00020.jpeg

"İKİ OLAYLA MÜCADELE ETTİK"

Eski Samsun Tabip Odası Başkanı Funda Furtun yeni yönetime başarı dilekletini iletti. Furtun, "Bu döneme pandemi ve özlük haklarımızla ilgili mücadelemiz damgasını vurdu. Özlük haklarıyla ilgili mücadelemizde de haklarımız alabilmiş değiliz. Bu bir bayrak yarışı bayağı da teslim ediyoruz. Yeni yönetimin bu sorunların üstesinden geleceğine inanıyoruz" dedi.

image00029.jpeg

YÖNETİM KURULU ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU

Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu: "Sema Aydoğdu, Soner Bağ, Mehtap Kılıç, Özlem Mıdık, Düriye Sıla Karagöz Özen, Metin Turutoğlu."

Umut Can EREN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

image00008.jpeg

image00009.jpeg

image00014.jpeg 

image00035.jpeg 

image00039.jpeg