Samsun Rotary Kulübü Başkanı Ayşe Mine Ergun ile Organizasyon Komitesi Başkanı İsmail Okutgen, Samsun Medya Grubu Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun'u ziyaret etti. 18 Eylül Pazar günü gerçekleştirecekleri Samsun Rotary Kulübü 12. Geleneksel Dostluk Panayırı için Uzun'a davetiye takdim eden Ergun ile Okutgen, Kanal S'ye de hayırlı olsun dileklerini iletti.

'TÜM SAMSUNLULULARI BEKLİYORUZ'

Gerçekleştirecekleri panayır ile ilgili bilgi veren Samsun Rotary Kulübü Başkanı Ayşe Mine Ergun, "Dostluk Panayırı'nda hem bir araya gelip eğleneceğiz, hem de buradan elde ettiğimiz gelirle sosyal sorumluluk projelerimizi gerçekleştireceğiz. Özellikle görme engelli vatandaşların istihdama kazandırılması, köy okullarında kütüphane ve hijyen projeleri, kırsal kesimlerde meslek edindirme kurslarıyla ilgili vatandaşlara desteklerde bulunacağız. Bu noktada tüm vatandaşlarımızı da Pazar günü gerçekleştirilecek 12. Geleneksel Dostluk Panayırı'mıza davet ediyoruz" dedi.

KANAL S'Yİ TEBRİK ETTİLER 

Samsun'un uydudan yayın yapan tek televizyonu Kanal S'nin de başarılı çalışmalara imza attığını kaydeden Ergun ile Okutgen, emeği geçenleri kutladı. Uzun da ziyaretleri için Ergun ve Okutgen'e teşekkür etti.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.