Samsun’un yöresel danslarını dünyaya tanıtmak için önemli çalışmalar yapan Miras Halk Dansları Topluluğu Gençlik ve Spor Kulübü'nün  2022-2023 eğitim öğretim sezonunun dönem sonu sertifika töreni ile kuruluş yıl dönümünü muhteşem bir etkinlikle kutladı.

YÖRESEL OYUNLAR SERGİLENDİ 

Geceye çeşitli meslek ve yaş gruplarından oluşan kursiyerler eşlik etti. Yetişkin gruplarından oluşan hobi grupları sahnede yıl boyunca öğrenim gördükleri yöresel oyunları sergilediler. Miras Halk Dansları Topluluğu'na yıl içerisinde desteklerini sağlayan konuklara gecede hediyeleri takdim edilerek onore edildi. Ayrıca, profesyonel gösteri grubunun üyeleri ile yurtiçi ve yurtdışında yapılan etkinliklerde görev alan dansçılara teşekkür plaketleri takdim edildi.

Miras Halk Dansları Topluluğu'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Yaz dönemi haziran ve eylül arası boyunca yeniden başlayacak olan yaz kurslarımız ve yurt dışı ülke temsillerimiz için çalışmalarımız devam edecektir. 2023-2024 sezonu için çocuk-genç-yetişkin kategorindeki sınıflarımız için ön kayıtlarımız başlamıştır. Miras Halk Dansları topluluğu olarak her yaştan herkesi kurumumuza bekliyoruz. Detaylı bilgi için sosyal medya adreslerinden ya da iletişim numaralarımızla bilgi alabilirsiniz."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.