MEHMET KARAMAN MECLİS BAŞKANLIĞINA ADAY OLARAK GÖSTERİLDİ

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 28. Yasama Dönemi ikinci devresinde yapılacak Meclis Başkanlığı seçimleri için hazırlıklar sürerken, Samsun Milletvekili Mehmet Karaman, partisi tarafından Meclis Başkanlığına aday gösterildi.

Resim

SAADET PARTİSİ BAŞARI DİLEDİ

Mehmet Karaman'ın adaylığı, partisinin TBMM Grubu tarafından resmen ilan edilirken, Karaman’a seçim sürecinde başarı dilekleri iletildi. Parti yetkilileri, adaylığın hem millet hem de Meclis açısından hayırlara vesile olmasını temenni ettiklerini ifade etti.

SAADET PARTİSİ'NDEN AÇIKLAMA

Saadet Partisi'nden yapılan açıklamada, "Samsun Milletvekilimiz Mehmet Karaman, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 28. Yasama Dönemi ikinci devresi için yapılacak Meclis Başkanlığı seçimlerinde grubumuzun adayı olmuştur. Vekilimize başarılar diliyor, adaylığının ülkemiz, milletimiz ve Meclisimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

Muhabir: ELVAN İLHAN