Samsun Medya Grubu'nun samsungazetesi.com, samsuncanlihaber.com ve kanals.com sitelerinde başlattığı, vatandaşların 4 yılın ardından eski ve yeni büyükşehir-ilçe belediye başkanlarını kıyasladığı anket, bu gece saat 24.00 itibarıyla bitiyor. 

24.855 KİŞİ OY KULLANDI 

15 gün süreli olarak yayınlanan ankette, 12 Nisan 10.20 saatine kadar 296 bin 485 görüntülemeye ulaşıldı. Ankette toplam 24.855 kişi oy kullandı.

15 gün süreyle yayınlanan ankete katılanlar, eski ve yeni belediye başkanları ile göreve devam edenleri değerlendiriyor. Bu arada, Samsun’un uydudan yayın yapan tek televizyonu olan Kanal S’nin sokak röportajlarında da aynı soru vatandaşlara yöneltilerek, alınan yanıtlar ekranlara yansıtılıyor. 

YILMAZ FARK ATTI

Dev ankette ve sokak röportajlarında eski Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın, Mustafa Demir'e fark attığı görülürken, yoğun katılımın devam ettiği ankette İlkadım ve Atakum'daki eski ve yeni belediye başkanları arasında oylamada kıyasıya mücadele sürerken, diğer ilçelerde ise açılan farklarla sonuç netleşti. Anket sonuçları Samsun Medya Grubu'nun tüm mecralarında yayınlanacak. 

Anket sonuçlarını görmek ve 24.00'e kadar ankete oy vermek için tıklayınız;

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.