Samsun’da sonbaharla birlikte konser trafiği hızlanıyor. 15 Eylül itibarıyla açıklanan etkinlik takvimlerine göre, eylül ayının kalan bölümünde farklı müzik türlerinden birçok sanatçı Samsunlu müzikseverlerle buluşacak.

17 EYLÜL’DE HALİL SEZAİ SAMSUN’DA

Halil Sezai, 17 Eylül Perşembe günü saat 20.30’da Atakum Belediyesi ATA Sahne’de konser verecek. Etkinlik için bilet satışları devam ediyor.

Samsun Haber: Samsun konser takvimi: Hangi sanatçı ne zaman geliyor?

Aynı gün Samsun Devlet Klasik Türk Müziği Korosu da “Bir Eylül Akşamı” konseriyle Atatürk Kültür Merkezi’nde saat 20.30’da sanatseverlerle buluşacak.

19 EYLÜL’DE SAMSUN’DA KONSER MARATONU

Samsun’da konser takviminin en yoğun günü 19 Eylül Cumartesi olacak.

Türkü müziğinin sevilen isimlerinden Mustafa Özarslan ve Grup Çığ, saat 20.00’de Atakum Belediyesi ATA Sahne’de sahne alacak.

Yeni Parti Milletvekili Seyit Torun ile Murat Çan’dan Salıpazarı çıkarması
Yeni Parti Milletvekili Seyit Torun ile Murat Çan’dan Salıpazarı çıkarması
İçeriği Görüntüle

Türk pop müziğinin güçlü seslerinden Nilüfer, aynı gün saat 21.00’de Samsun Doğu Park Amfi Tiyatro’da konser verecek.

Gecenin bir diğer önemli konserinde ise Tan Taşçı, saat 21.00’de Sheraton Grand Beach’te Samsunlu hayranlarıyla buluşacak. Taşçı, “Sende De Benden Var” turnesi kapsamında sahneye çıkacak.

MODEL 10 YIL SONRA SAMSUN SAHNESİNDE

Alternatif rock müziğin sevilen gruplarından Model, uzun bir aranın ardından çıktığı turne kapsamında Samsun’a geliyor.

Fatma Turgut, Can Temiz ve Okan Işık’ın yer aldığı grup, 20 Eylül Pazar günü saat 21.00’de Sheraton Grand Beach’te sahne alacak.

BERKAY 27 EYLÜL’DE SAMSUN’DA

Eylül ayının son haftasında ise Berkay, “Evdeyiz Dede” projesiyle Samsunlu dinleyicilerin karşısına çıkacak.

Konser, 27 Eylül Pazar günü saat 21.00’de Samsun Doğu Park Amfi Tiyatro’da gerçekleştirilecek.

29 EYLÜL’DE FARKLI BİR MÜZİK DENEYİMİ

Ayın son konserlerinden biri de “Candles and Echoes” olacak. Klasik müzikten tangoya, film müziklerinden Türk müziğine uzanan repertuvarıyla hazırlanan dinleti, 29 Eylül Salı günü saat 20.15’te Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

SAMSUN’DA EKİM AYINDA DA KONSERLER SÜRECEK

Eylülün ardından ekim ayında da Doğu Park Amfi Tiyatro başta olmak üzere farklı sahnelerde konser programları devam edecek. Açıklanan takvimde Hayko Cepkin, HiraiZerdüş, Madrigal, M Lisa, Mavi ve Uzi gibi isimlerin de Samsun programları bulunuyor.

Etkinliklerin tarih, saat ve bilet durumlarında organizatör kaynaklı değişiklikler yaşanabileceği için konser öncesinde güncel programın kontrol edilmesi öneriliyor.

Samsun'da tercih değişti: O balık kapış kapış gidiyor

Altın düşüyor! Samsun'da kuyumcudan "panik" uyarısı

DAHA FAZLA SAMSUN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Muhabir: NEJLA KAYA