Merve İlhan ile Haberin Penceresi 15 Mayıs Çarşamba Merve İlhan ile Haberin Penceresi 15 Mayıs Çarşamba

7 yıl seçilmiş ilçe başkanı olarak görev aldığını söyleyen Şahin, "Kıymetli arkadaşlar gönül dostlarım, 25 Ekim 2017 tarihinde İYİ Parti'nin kuruluşundan sonra aynı yıl Salıpazarı İYİ Parti Kurucu İlçe Başkanı olarak görev aldım. Üç kez yapılan olağan kongrelerde 7 yıl boyunca seçilmiş ilçe başkanı olarak görevimi sürdürdüm. Sıfırdan kurulan bir partinin oluşumunu sağlamak için çok zorlu süreçlerden geçtik. Yol ve dava arkadaşlarımla bu sınavı Yüce Allah'ın yardımıyla başarıyla atlattık. Salıpazarı'nda düzenlenen dini ve milli bayramlarımıza, devletimizin ve milletimizin önemli günlerine, vatandaşlarımızın mutlu veya hüzünlü günlerine, kısacası tüm etkinliklere ve davetlere kar kış demeden katıldım ve İYİ Partimizi gururla temsil ettim. Pek çok zorluğa ve imkansızlığa rağmen, partimizin varlığını arkadaşlarımla beraber Salıpazarı halkına tanıttık ve ilçemizdeki en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri haline getirdik. Salıpazarı'nda, siyasetin seviyeli ve saygı çerçevesi içinde kalmasını sağladık. dedi. 

"İLÇE MENFAATLERİNİ KORMAYA ÇALIŞTIK"

İlçenin menfaatlerini korumaya çalıştığını söyleyen Şahin, "Karşılıklı saygı sınırları içerisinde kalırken hiçbir zaman doğruya doğru, yanlışa yanlış demekten vazgeçmedim. Halkımızın çıkarlarını hep ön planda tuttum. İYİ Parti olarak, ilçemizde bulunan farklı siyasi partilerin saygıdeğer başkanları ve yönetimleriyle diğer ilçelere hatta illere örnek teşkil edecek şekilde davrandığımıza ve yapıcı bir iletişim kurduğumuza yürekten inanıyorum. Salıpazarı'nda faaliyet gösteren sivil toplum örgütleriyle ilçemizi ilgilendiren yatırımlar hakkında istişarelerde bulundum ve ilçemizin menfaatlerini koruyacak tüm projeleri sonuna kadar destekledim. Mahalle muhtarlarımızla dostluklar ve gönül köprüleri kurduk." ifadelerini kullandı. 

"DERVİŞOĞLU EKİBİNE HAYIRLI OLSUN"

Şahin açıklamasında şu ifadeleri kullandı; 

Salıpazarı'nda yapılan genel ve yerel seçimlerde, halkımızın tercih ve teveccühlerine sonuna kadar saygı duydum ve her sonuçtan milletimize daha fazla fayda sağlamak adına çıkarımlarda bulundum. Siyasetin engebeli yollarında yürürken, istemeden ve bilmeden üzdüğümüz, kalbini kırdığımız farklı partilerdeki arkadaşlarımız ve vatandaşlarımız varsa özür diler, kendilerinden haklarını helal etmelerini isterim.

Beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan, bana her zaman destek olan yol arkadaşlarım, Salıpazarı İYİ Parti yönetim kurulundaki gönül dostlarıma, hiçbir zaman kalbimden atamayacağım partili arkadaşlarıma ve partimize destek veren saygıdeğer vatandaşlarıma, beni bu yolda yalnız bırakmadıkları, imanları ve vatan sevdalarıyla yollarımıza birer ışık oldukları için tüm kalbimle teşekkür ederim. Demokratik mücadeleyi anlayışla karşılayan İYİ Partili dava arkadaşlarım, mücadelemiz icin döktükleri her bir damla terin şanlı vatanımız icin bir vaha, geleck gunler icin bir umut olduğunu bilsinler. Sağ olun, var olun!

27 Nisan 2024 tarihinde Ankara'da İYİ Parti'nin Genel Merkezi'nde düzenlenen 5. Olağanüstü Kurultaya Üst Kurul Delege sıfatıyla katıldım. Kurultay sonucunda partimizin genel başkanlığına seçilen İYİ Parti milletvekili Sayın Müsavat Dervişoğlu'na ve ekibine hayırlı olsun diyor, canı gönülden başarılar diliyorum. 7 yıldır her kademesinde yer aldığım ve kurucusu olduğum Salıpazarı İYİ Parti İlçe Başkanlığı'ndan istifa ettiğimi saygılarımla arz ederim.

ELVAN İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.