'İSTEDİĞİMİZ SONUÇLARI ALDIK'

Hentbol Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden Samsun Hentbol Kulübü’nün Antrenörü Mustafa Öz açıklamalarda bulundu. Öz, "Lige başlarken kulübümüzün mali durumu, elimizdeki kadronun kapasitesi ve ligdeki diğer takımlarında durumunu değerlendirerek hedefimizi Play Off olarak koyduk. İlk yarı sonu itibari ile hedefimizi korumaya devam ediyoruz. Sezon başında ön göremediğimiz transferle ayrılan ve sakatlık nedeniyle sezonu kapatan sporcularımızın eksikliği zaman zaman sıkıntı yaşatsa da hedef maçlarımızdan istediğimiz sonuçları aldık" ifadelerini kullandı. 

TEŞEKKÜR ETTİ 

Öz, ligin yanı sıra bireysel olarak sporcuarı en iyi yere getirmek istediklerini belirterek, "Bizim için başarı sadece ligde alacağımız sonuçlar değil. Sporcularımız genç ve gelişmeye açık. Her birinin ulaşabileceği en iyi noktaya ulaştırmakta temel hedeflerimiz arasında yer alıyor. Yani anlık başarıdan ziyade köklü bir gelişim hedefliyoruz. İki yıl içinde herkesin beğenisini kazanan, Türk Hentbol'una katkılar sağlayacak sporcular yetiştirmek istiyoruz. Bu süreçte bizleri destekleyen sponsorlarımıza, yöneticilerimize,  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Feyzullah Dereci'ye katkı ve desteklerinden dolayı teknik ekip olarak teşekkür ediyoruz" dedi.

'GELİŞMEYE DEVAM EDİYORUZ'

Takım kaptanı Tuana Uçarlı ise, her geçen hafta gelişmeye devam ettiklerini belirterek şunları söyledi: "Grubumuzda güçlü ekipler olduğunu maçların zorlu ve çekişmeli geçeceğini  biliyorduk. Takımımız çok genç ve lig tecrübemizin eksik olması nedeniyle evimizde oynadığımız ilk iki maçta istediğimiz sonucu alamadık ancak deplasman maçlarıyla durumu telafi ettik. Her geçen hafta oyunumuzu geliştirmeye devam ediyoruz. Kulübümüzün bu yılki Play Off hedefi ve arkadaşlarımızın kariyer planlaması doğrultusunda planlı bir çalışma programı izliyoruz. İkinci yarı hedeflerimizi gerçekleştireceğimize inanıyoruz"

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.