'ZOR OLACAĞINI BİLİYORDUK'

Samsun Hentbol Kulübü Başkan Yardımcısı Gökhan Sarıyer, sezon değerlendirmesinde bulundu. Sarıyer, şehrinden 2022-2023 sezonunda bekledikleri desteği göremediklerini belirterek, "2022-2023 sezonunda lige başlarken kulübümüzün mali durumu, elimizdeki kadronun kapasitesi ve ligdeki diğer takımlarında durumuna baktığımızda hedefimiz ligde kalıcı olmaktı. Alt yapımızdan yetiştirdiğimiz sporcularımızın kariyerlerinde ilk defa 1. Lig'de oynamasından dolayı işimizin zor olacağını biliyorduk. Fakat sporcularımız çok özverili şekilde mücadele ederek, istediğimiz noktada ligi bitirmemizi sağladı. Hepsini tebrik ediyor, gurur duyuyoruz" diye konuştu.  

'KENDİ İMKANLARIMIZLA GELDİK'

Sene boyunca kendi imkanları ile ligi tamamladıklarına değinen Sarıyer, "Bu dönemde büyük sıkıntılar çektik. Sezon başında verilen sözlerle beklenti içine girdik. Ama ne yazık ki olmadı. Çekmiş olduğumuz sıkıntılar şehrimizden yeterli desteği alamamamızdan dolayı yaşandı. Bizler yıllardır Samsun'un öz çocukları ile üst seviye liglerde mücadele ediyoruz. Kendi alt yapımızdan yetiştirdiğimiz sporcularımızla 2 defa Süper Lig'e çıktık ve daha nice başarılar elde ettik. Kulübümüzün ne kadar başarılı olduğu ortada. Hentbol camiasında sürekli adımızdan bahsettiren bir kulübüz. Şehrimizi en üst yerlerde temsil etmek için çıktığımız bu yolda şehrimizden destek görememek bizleri üzüyor" dedi.  

'YOLUMUZDAN VAZGEÇMİYORUZ'

Yeni sezon öncesi şehre davette bulunan Gökhan Sarıyer şunları söyledi: "Biz bu çıktığımız yoldan vazgeçmek istemiyoruz. Güzel şehrimiz Samsun'umuzu en üst yerlerde temsil etmek istiyoruz. Tek isteğimiz var, bize destek verilsin. Takımımız, şehrimizin arkasında olduğunu görsün ve inansın. Her zaman taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Bu destek olmazsa olmazımızdır. Gelin hep beraber Süper Lig'de mücadele edelim. Bizlere bu sezonda maddi ve manevi destekte bulunan herkese teşekkür ediyoruz"

ELVAN İLHAN 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.