Samsun'da bugün başlayacak TEKNOFEST Karadeniz etkinlikleri kapsamında bir araya gelen AK Parti, MHP, CHP, İYİ Parti, SP ve BBP'nin temsilcilerinin el ele verdiği birlik ve beraberlik pozu, 'İşte Samsun ruhu' dedirtti.

ETKİNLİK ÖNCESİ İNCELEME

Bugün başlayacak ve 4 Eylül tarihine kadar devam edecek TEKNOFEST Karadeniz kapsamında; AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, BBP Samsun İl Başkanı Ünsal Tokuç, SP Samsun İl Başkanı Salih Şen, CHP Samsun İl Başkan Yardımcısı Yılmaz Şen Çarşamba Uluslararası Havalimanı'nda gerçekleştirilecek etkinlik öncesi incelemelerde bulundu. Alanı gezen siyasiler, el ele birlik pozu vererek, etkinliklere tüm Samsunluları davet etti.

30-birlik (1)

'SİYASET ÜSTÜ BİR ORGANİZASYON'

Burada Samsun Medya Grubu'na özel açıklamalarda bulunan siyasiler TEKNOFEST Karadeniz'in siyaset üstü bir organizasyon olduğunu söyleyerek şöyle konuştu:

02-aksu-türkel (2)-1

'ANLAMLI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM'

AK Parti İl Başkanı Ersan AKSU: Samsun için beklenen büyük gün geldi. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın yıl dönümünde dünyanın en büyük uzay havacılık ve teknoloji festivaline yaklaşık 600 bin yarışmacı katılacak, 154 bin takım yer alacak. Sadece Türkiye'de değil, dünyanın en büyük festivalini Samsun'da gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. T3 Vakfına teşekkür ediyorum. Siyasi partilerimizin il başkanları ile alanı gezdik. Bu festivalin siyaset üstü boyutunun önemli olduğunu düşünüyorum. Hepimizin göğsünü kabartan bir festivale ev sahipliği yapmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Kurtuluş mücadelesinin başladığı şehirdir Samsun. Bu birlik beraberlik pozunu burada beraberce vermemizin de çok anlamlı olduğunu düşünüyorum.

siyasiler abdullh karapıçak

'SAMSUN SÖZ KONUSU'

MHP İl Başkanı Abdullah KARAPIÇAK: Samsun için birlik beraberlik tablosu benim için çok önemli. Samsun söz konusu olunca siyasette de bir araya gelme kültürümüzün ileri uç derece olduğunu biliyoruz. Dünyanın en büyük festivali Samsun'da yapılıyor. Samsun için bu bir şans. Başka iller talipti ama belli bir irade bu festivali Samsun'a getirdi. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Samsun için Türkiye için bu festival çok önemli.

04-aksoy

'BİR ARAYA GELEBİLECEĞİMİZİ GÖSTERDİK'

İYİ Parti İl Başkanı Hasan AKSOY: Siyaset üstü bir organisazyon olan TEKNOFEST'in Samsun'a ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Bu ülke insanının önü açılınca neler yapabileceğini gördük. Samsun'un ön planda olduğunu ve bir araya gelebileceğimizi de gösterdik. Bütün siyasi partiler bu konuda elinden geleni yapacaktır. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

'FESTİVAL ADINA HEP BİRLİKTEYİZ'

BBP İl Başkanı Ünsal TOKUÇ: 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın yıldönümünde TEKNOFEST'in açılışını yapmak çok önemli. Böyle bir günde TEKNOFEST'in açılışını yapmak Samsun açısından çok önemli. TEKNOFEST'e emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bizde bütün siyasi partiler olarak burada el ele birlikte TEKNOFEST için bir aradayız.

saadet-partisisp-samsun-il-baskani-salih-sen-saski-iki-ayda-suya-yuzde-26-zam-yapti-1645374699

'ŞEHRİMİZE HAYIRLI OLSUN'

Saadet Partisi İl Başkanı Salih ŞEN: Şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun. Kurtuluşun ilk adamının atıldığı şehrimizde, ülkemizi zirveye çıkartacak bir organisazyona ev sahipliği yapıyoruz. Ülkemizin kalkınmasına büyük destek sağlayacak bu festivalin yanında yer alırız. Samsun ve ülkemize hayırlı olsun. 

'ÖZLENEN BİR TABLO'

CHP Samsun İl Başkan Yardımcısı Yılmaz ŞEN: Ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Çok önemli bir proje bu. Dünyada ön plana çıkmamıza vesile olacaktır. Bütün siyasi partileri biraraya getirdi. Özlenen bir tablo bu. Sonuna kadar da destekliyoruz."

Haydar ÖZTÜRK

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.