Haziran ayınının sonuna yaklaşırken hava sıcaklıkları mevsim normellerinin altına düştü.Meterolojinin aktardığı günlük verilere göre; "Samsun Çarşamba hava durumu" nasıl olacak? sorusunun yanıtı haberimizde.

SAMSUN ÇARŞAMBA HAVA DURUMU

Meteoroloji'den alınan son hava durumu tahminlerine göre, Samsun'un Çarşamba ilçesinde hava durumunun 29 Haziran Çarşamba günü parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı,hissedilen en yüksek hava sıcaklığı ise 24 derece olacak.

SAMSUN HAVA DURUMU

Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre, Samsun'da hava durumunun bugün (29 Haziran Çarşamba) Samsun ili, parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı,hissedilen en yüksek hava sıcaklığı ise 24 derece olacak.

METEOROLOJİ KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların öğle saatlerinden itibaren Çorum, Amasya ve Tokat çevreleri ile Kastamonu, Sinop, Ordu ve Samsun'un iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m²) olması bekleniyor. Kuvvetli yağış nedeniyle yaşanabilecek ani sel, su baskını, heyelan, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN