CANİK'TE CAMİ KAVŞAĞINDA KAZA 

Kaza, Samsun'un Canik ilçesi Uludağ Mahallesi Erdoğan Dündar Bulvarı Uludağ Cami Kavşağı'nda meydana geldi.

Samsun’da İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu Toplantısı gerçekleşti Samsun’da İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu Toplantısı gerçekleşti

OTOMOBİLLER ÇARPIŞTI, 6 KİŞİ YARALANDI 

Edinilen bilgiye göre, Hüseyin H. idaresindeki 55 AJC 887 plakalı hafif ticari araç, Çiğdem S. yönetimindeki 55 AEL 567 otomobile yandan çarptı. Savrulan otomobil refüje çıktı. Kazada, otomobilde bulunan Aslı Ç, Buse Ç, Egemen S, Arzu A, Fatma E. A. ve Rümeysa A. yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Gazi Devlet Hastanesi ile özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

GERGİNLİK YAŞANDI 

Kaza sonrası yaralıların yakınları ile hafif ticari araç sürücüsünün yakınları arasında gerginlik yaşandı. Taraflar birbirlerine saldırmak istedi. Polis olaya müdahale ederek tarafları ayırdı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA