ÖNDE TAMAMLADI 

Bölgesel Amatör Lig 12. Grup'ta mücadele eden Samsun takımlarından Büyükşehir Belediyespor sahasında Suluova Sebatspor ile karşı karşıya geldi. İlkadım Derebahçe Halim Batur Tesisleri'nde gerçekleşen karşılaşmada, Büyükşehir Belediyesporlu oyuncu Kemal Sabri 4'üncü dakikada penaltı kaçırırken, 45+4'de ise Oğuzhan'ın penaltısı ile skoru 1-yaptı. İlk yarıda başka gol olmayınca Samsun temsilcisi devre arasına 1-0 önde girdi.  

Alaçamlı sporcu dünya şampiyonasında Türkiye'yi temsil edecek Alaçamlı sporcu dünya şampiyonasında Türkiye'yi temsil edecek

PENALTILAR KONUŞTU 

Karşılaşmada gergin geçen ikinci yarı da ise bu kez Suluova Sebatspor Mikail ile kullandığı penaltıyı kaçırdı. Samsun Büyükşehir ise aynı dakikada Gökhan'ın penaltısı ile skoru 2-0 yaptı. Bir dakika sonra ise Suluova Sebatspor Sefa ile skoru 2-1'e getirdi. 80'inci dakikada penaltı kazanan misafir takım Suluova Sebatspor, bu kez Furkan ile skoru 2-2'ye getirdi. Maçın uzatmalarında ise Samsun Büyükşehir Belediyespor 90+2'de sahada 10 kişi kaldı. Maçta başka gol sesi çıkmayınca maç 2-2 beraberlikle sonuçlanmasıyla birlikte iki takımda 1'er puan ile sahadan ayrıldı.

ELVAN İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.