Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla ceza alan radyonun belediye otobüslerinde reklamını yaptıran Samsun Büyükşehir Belediyesi şimdi de para karşılığında muhalif bir medya kuruluşunun billboardlardaki tanıtımına izin verdi. Muhaliflere belediye imkanlarından yararlandırmayan bu ticari anlayışı "Dava özde, para gözde" eleştirisini getirdi.

MUHALİF MEDYANIN TANITIMLARINA YER VERDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir programında hareket edildiği için RTÜK tarafından cezalandırılan bir radyonun reklamlarını belediye otobüslerinin arka bölüme alan Samsun Büyükşehir Belediyesi, birçok medya kuruluşu eleştirmiş, "Bu reklamı Erdoğan görmesin" başlıkları atılmıştı. Samsun Büyükşehir Belediyesi son olarak muhalif bir medya kuruluşunun televizyon tanıtım reklamlarını billboardlarda yer verdi. 

ELEŞTİRİLERE YOL AÇTI

Samsun'da muhalif partiler ile STK'lara belediye imkanlarından yararlandırmayan Büyükşehir Belediyesi'nin bu tavrı, "Dava özde, para gözde" eleştirisinin yapılmasına yol açarken, benzer uygulamaların muhalif kanadın sosyal sorumluluk projelerinde gösterilmediğine dikkat çekildi.

Haber Kaynak: Merve İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.