Samsun'un önemli ilçelerinden biri olan Bafra ilçesinde uygun fiyatlı daire arayan vatandaşlar Samsun Bafra'da icradan satılık daire  ilanlarını araştırıyor.

ilangov.tr sitesinde yer alan duyuruya göre, Samsun'un Bafra ilçesi Tabakhane Mahallesi'nde3+1 daire  icradan satışa sunuluyor. 

SAMSUN BAFRA'DA SATILIK EV 

Satışa konu Bafra ilçesi tabakhane mahallesi 1783 ada 5 nolu parsel sayılı taşınmazda 1.kat 4 numaralı bağımsız bölüm 1979 yılında ruhsatlandırılarak tadil edilen yapının 1.normal katında yer alan bağımsız bölüm mesken vasfı ile kullanılmaktadır, hali hazırda halk eğitim merkezi nezdinde açılmış bir dikiş kursu olarak kullanılmaktadır, topoğrafik olarak düz bir arazi yapısına sahip olup parsel geometrisi amorftur. keşif konusu taşınmaz çevresinde yapılaşma tamamlanmıştır, ticari yoğunluğun fazla olmadığı bir bölgede olan taşınmaz Kefelioğlu sokaka cephedir, Bafra belediyesine yaklaşık 275 m.mesafededir. Kültür ve Turizm Bakanlığı Samsun Kültür Varlıklarını Koruma Kurulunun 4804721 sayılı kararında "tescilli yapının koruma alanında kaldığı ve parsel üzerinde yapılacak her türlü inşai ve fiziki uygulama öncesinde samsun Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulundan izin alınması belirtilmiştir. Binada asansör bulunmamaktadır, çelik giriş kapısı mevcuttur, iç kapı doğramaları ahşap malzemedendir, zeminler ahşap lambri döşemedir, tamamı sıvalı ve plastik boyalıdır, 3-1 olarak inşa edilen yapının WC bölümü odunluk, yatak odası ise depo olarak kullanılmaktadır, yapı ön cephesinde yer alan pencere doğramaları PVC doğrama, arka cephe doğramaları ahşaptır, zeminler seramiktir, mutfak dolapları mevcut olup, mermer mutfak tezgahı buunmaktadır, doğal gaz bağlantısı yapı girişine kadar gelmiş olup, bağımsız bölüm içerisinde tesisat bulunmamaktadır, sobalıdır, 2 adet balkon bulunmaktadır,
Adresi : Samsun İli, Bafra İlçesi, Tabakhane Mahallesi Bafra / SAMSUN
Yüzölçümü : 301,19 m2
İmar Durumu :İmar planı içinde kalmaktadır.
Kıymeti : 820.000,00 TL
KDV Oranı : %20

İLANLA İLGİLİ TÜM DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN 

İnanç Dünyası 16 Mayıs Perşembe Kanal S'de İnanç Dünyası 16 Mayıs Perşembe Kanal S'de

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.