YOĞUN KATILIM 

Samsun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 18. Olağan Genel Kurulu Büyükşehir Belediye Sanat Merkezi'nde gerçekleştirdi. Genel Kurulu seçimine tek liste olarak giren mevcut Başkan Şener Aydın yeniden başkan seçildi. Olağan Genel Kurula, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Samsun 2 No’lu Yol-İş Sendikası  Başkanı İbrahim Uzun, Yılport Samsunspor Başkan Vekili ve İcra Kurulu Üyesi Veysel Bilen, Samsunspor Kulübü Derneği Başkan Vekili Savaş Boyar, Yılport Samsunspor Genel Müdür ve İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan, İcra Kurulu Üyesi Suat Çakır, TÜFAD Başkanı Hakkı Bayrak, TFFHGD Samsun Şube Başkanı ve Süper Lig yardımcı hakemi Samet Çiçek, Samsun Gençlik ve Spor Birim Müdürleri, kulüp başkanları, yöneticileri ve delegeler katıldı.  

İŞTE YÖNETİM KURULU 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, tüm şehit ve gaziler ile vefat eden spor insanları için saygı duruşunun ardından, Samsun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun genel kurulunda divan başkanlığına TFF Bölge Müdürü İbrahim Güven, Muharrem Tosun, Adnan Özdemir seçildi. Tek liste halinde yapılan seçimde, Şener Aydın'ın başkanlığında, yönetim kuruluna Hasan Özbulut, Davut Numanoğlu, Burhan Örs, Zeki Şentürk, Ali Anıl, Ali Akyüz, Adnan Özdemir, Mehmet Kumbasar, Ünal Kaygusuz, Hasan Yıldırım, Yaşar Aslan, Oktay Avcılar, Murat Asılkefeli, Atilla Uzun, Can İpoğlu, Mehmet Ali Demir, Yusuf İman,Burak Kaplan getirildi. 

'ZOR BİR 3 SENE BİZİ BEKLİYOR'

Kongrede güven tazeleyerek tekrar başkan seçilen Şener Aydın, yaptığı açıklamada, Samsun amatörüne ve Samsunspor'a hizmet etmeye devam edeceklerini ifade ederek, "Ben her zaman süreklilikten yanayım. Tabi ki her yere yetişeceğiz niyetimiz de o zaten. Ben Türkiye’de teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcısıyım. İcra kurulu üyesiyim dolayısıyla bu seviyelere gelmek demek Samsun'un da bir yere geldiği anlamına gelir. Dolayısıyla da tabi ki seçilmek arkadaşlarımız tarafından taktir görmek kadar güzel bir şey olamaz. Kulüplerimize tercih noktasında bize güven duydukları için tek tek teşekkür ediyorum. Zor bir 3 sene daha bizi bekliyor. İnşallah her şey daha güzel olacak " dedi.

Esra VURAL

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.