TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Mehmet Muş'un, Ticaret Bakanı olduğu dönemde gündeme getirip, yapımı için büyük çaba harcadığı Samsun Adli Tıp Kurumu'nun temeli, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un da katılımıyla yarın atılacak.

KANAL S'DEN CANLI YAYIN

Dr. Mehmet  Muş'un, AK Parti Samsun 1. sıra milletvekili adayı olduğu dönemde, vatandaşlardan gelen yoğun talepler üzerine gündeme getirip, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşmesinden sonra yatırım programına aldırdığı Adli Tıp Kurumu, İlkadım İlçesi Kuşçulu Mahallesi'nde 10 dönüm alan üzerine inşa ediliyor. 500 günde tamamlanması öngörülen ve çalışmaların başladığı Adli Tıp Kurumu'nun resmi temel atma töreni ise yarın 13.00'te Bakan Tunç ve milletvekillerinin katılımıyla gerçekleştirilecek. Tören, Kanal S ve Samsun Canlı Haber ekranlarında naklen verilecek. 

Samsun Adli Tıp Kurumu nereye yapılacak? Samsun Adli Tıp Kurumu ne zaman  tamamlanacak? - Samsun Haber, Samsun Son Dakika Haberleri

SIKINTI YAŞANIYORDU

Samsun'da Adli Tıp Kurumu olmadığı için adli vakalarda hayatını kaybedenler ile ölümleri şüpheli bulunan kişilerin cenazeleri Trabzon'a gönderiliyor, acılı aileler hem maddi hem de manevi sıkıntılar çekiyordu. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Dr. Mehmet Muş'un, Ticaret Bakanlığı yaptığı ve Samsun'dan 1. sıra adayı olduğu dönemde gündeme getirerek eski bir özel hastane binasının geçici olarak kiralanması ile başlayan süreçte müfettişler söz konusu binanın Adli Tıp Kurumu için yeterli olmadığı raporunu vermişti.

ELVAN İLHAN 

Samsun'da feci kaza! Polis memuru ile 2 çocuğu yaralandı Samsun'da feci kaza! Polis memuru ile 2 çocuğu yaralandı

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.