Fatsa Madeni Eşyalar Odası Başkanı Ayhan Baş, Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası’nda üçüncü olan Fatsalı Hüseyin Pişken’i aldığı dereceden dolayı tebrik ederek plaketle ödüllendirdi.

Dünya şampiyonası ve Avrupa şampiyonalarında dereceler yapan Fatsalı milli vücut geliştirme sporcusu Hüseyin Pişken, Antalya’da gerçekleşen Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası’nda üçüncü olarak önemli bir başarıya imza attı.

Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve Fatsa Madeni Eşyalar Odası Başkanı Ayhan Baş ve yönetim kurulu üyeleri Fatsalı sporcu Hüseyin Pişken’in aldığı önemli dereceden dolayı kutlayarak plaket takdim etti.

Plaket takdim töreninde bir açıklama yapan Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası üçüncüsü Hüseyin Pişken, “2002 yılından 2018 yılı bu zamana aktif yarışma hayatımda bir çok kez Türkiye şampiyonluğum, milli takım ve dünya 8’inciliğim var. Avrupa şampiyonu ve Türkiye şampiyonu ve milli öğrenciler yetiştirdim. 20 yıldır Fatsa gençliğine bilinçli spor yaptırmak, erişkin kişilere sağlıklı yaşam doğru beslenme ve doğru spor yaptırmak oldu hep derdimiz. Belirli kurumların mercilerin hep takdirini kazandık. Bir Fatsalı olarak Türkiye ve Avrupa dünya platformlarında hep Fatsamızın adını duyurduk duyurma yada devam ediyoruz. Beklentimiz kurumların ve ilgili makamların bizden haberdar olması ve yanımızda olduklarını göstermesi. Bizle beraber olması. Başkanımız Ayhan Baş ve yönetim kurulu üyeleri bizleri plaketle onure etmişlerdir. Ayağımızın tozuyla Türkiye şampiyonasından döndük. Kendim, kilomda 3. oldum. Öğrencim Burak Çelebi de kilosunda Türkiye 3’üncüsü olmuştur. Bu gurur tüm Fatsa’nındır” dedi.

Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve Fatsa Madeni Eşyalar Odası Başkanı Ayhan Baş ise, “Milli sporcumuz Hüseyin Pişken’i tebrik ediyoruz. Kendisinin aldığı başarılı sonuçlar bizleri gururlandırmıştır. Bizler üyemiz olan milli sporcumuzu yönetim kurulu üyelerimizle ödüllendirmek istedik. Kendisine spor hayatında başarılar diliyoruz. Birçok önemli sporcuyu da yetiştireceğine inanıyoruz” diye konuştu.