Almanya’da Muay Thai Uluslararası Neus Cup Şampiyonasında birinci olan sporcular ve antrenörleri, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu’nu makamında ziyaret etti.
27 -29 Ocak tarihinde Almanya’da düzenlenen Muay Thai Uluslararası Neus Cup Şampiyonası hakkında Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu’na biigi veren Muay Thai Milli Takım antrenörleri Yasin Urlu ve Hüseyin İnce, “51 kiloda M.Jülide Erol, 67 kiloda Cumhur İçyar, 71 kiloda Doğukan Yıldırım, 54 kiloda Nihat Özer, 75 kiloda Tuba Ünlücan, 91 kiloda Furkan Öztekin şampiyon oldu” dedi.
Muay Thai sporunun Avrupa ve Uzak Doğu’dan sonra Türkiye’de son yıllarda hızla geliştiğini belirten Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu ise, “Ülkemizde Gençlik Spor Bakanlığı ve Muay Thai Federasyonu uyum içinde çalışmaktadır” dedi. Bu spor dalında yetişen her bir sporcu Uluslararası arenada Türkiye’yi başarıyla temsil ettiğini belirten Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu, 6 sporcunun başarısından memnuniyet duyduğunu kaydetti.