GÖZÜ GALİBİYETTE 

Spor Toto 1. Lig'den şampiyon olarak Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen Kırmızı Beyazlılar, bugün sahasında ligin en rahat maçında Bodrumspor ile karşı karşıya gelecek. Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda saat 17.00'de bu sezonun son maçını gerçekleştirecek olan Yılport Samsunspor'un hedefi rakibini yenip, rekor puan ile Spor Toto 1. Lig'i tamamlamak istiyor.  

BİR PUAN YETERLİ OLACAK

Ligin son haftasında hükmen galip sayılacak Samsunspor, Bodrumspor karşılaşmasından en az 1 puan alması durumunda, geçtiğimiz hafta 78 puanla egale ettiği Başakşehir'e ait olan Spor Toto 1. Lig’in puan toplama rekorunu kırmış olacak. Play-off hattında bulunan Bodrumspor ise hem konumunu korumak hem de daha yukarı sıralara çıkmak için mücadele verecek. 

4'ÜNCÜ RANDEVU 

İki takım daha önce 3 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 2’sini Yılport Samsunspor kazanırken, 1 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Bodrumspor'un ise hiç galibiyeti bulunmamakta. Kırmızı Beyazlılar, Süper Lig'e şampiyon olarak yükselmeyi garantilerken, Bodrumspor ise, Süper Lig'e yükselmek için Play Off'ta mücadele edecek.

Esra VURAL   

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.