Salıpazarı Belediyesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Salıpazarı Yerel Eylem Grubu Derneği (YEG) iş birliğinde gerçekleştirilen proje kapsamında düzenlenen gezide sosyal medya içerik üreticileri, ilçenin doğal, kültürel ve tarihi mekanlarına hayran kaldı. 

İZLENİMLER PAYLAŞILDI

Salıpazarı Belediye Başkanı Refaettin Karaca tarafından karşılanan sosyal medya içerik üreticileri, geziye Salıpazarı Üreten Toprak Analar Derneği'nin ikramlarıyla başladı. Kınalık Yaylası, Çağlayan Takım Şelaleleri gezisinin ardından ilçe merkezinde öğle yemeği ile devam eden programa, Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürü Cemal Almaz ve beraberindeki heyet de katıldı. Yemekte sosyal medya içerik üreticileri gördükleri yerlerle ilgili izlenimlerini yetkililerle paylaştı. 

ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA HAZIRIZ

Salıpazarı Belediye Başkanı Refaettin Karaca, ilçenin turizm potansiyelini ortaya çıkarmak amacıyla çalışma yaptıklarını belirterek, "Salıpazarı Barajı'mızın tamamlanması, şelalelerimiz, kaya mezarları ve Garpu Kalesi'nin Samsun turizm envanterine kazandırılması şarttır. Gerek bakanlıklar nezdinde gerekse yerel yönetimler olarak Salıpazarı ilçemizi turizme açmak, ekonomik açıdan ilçemize büyük katkılar sağlayacaktır. Salıpazarı Belediyesi olarak bu konuda elimizi taşın altına koymaya hazırız. Büyün paydaşlarımızdan destek bekliyoruz" dedi.

İŞBİRLİĞİ YAPILACAK

İl Kültür ve Turizm Müdürü Cemal Almaz ise Samsun turizminin hak ettiği yere getirmek için çalışmaların sürdürüldüğünü belirterek, Salıpazarı ilçesinin de tarihi, kültürel ve doğal mirasını korumak, geliştirmek, gelecek kuşaklara aktarmak için ilgili kurumlarla işbirliği yapacaklarını kaydetti. Programa, Samsun İl Kültür ve Turizm Personeli Murat Cemtekin, Salıpazarı Yerel Eylem Grubu Derneği Müdürü Hatice Kurnaz, Salıpazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Alim Çakır, Salıpazarı Belediyesi Meclis Üyesi Nuray Erensoy ile BBP İlçe Başkanı Mehmet Candan da katıldı. 

GARPU KALESİ'NDE GÜN BATIMI 

Yemekten sonra program, Garpu (Amazon) Kale gezisiyle devam etti. Garpu kalede gün batımı fotoğraf şöleninin ardından program tamamlandı. Geziye dair tüm detayların “@akifbayer_photo (Mehmet Akif), @nazik_anarbek (Nazik Anarbekova), @Nlgncan (Nilgün Kanık), @samsuncityy, @anisa_chngzvna, @samsuntweetleri, @alimtmr61 (Alim TOMAR), @samsundankare, @bahriihastenn (Bahri Hasten), @officialsalipazari55, @ samsunilkulturturizm” instagram hesaplarından takip edilebileceği bildirildi.

Zeynep Bastık Samsun konseri saat kaçta, nerede, ücretli mi? Zeynep Bastık Samsun konseri saat kaçta, nerede, ücretli mi?

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.