ANKARA’DA GERÇEKLEŞEN GÖRÜŞME

BBP Genel Merkezinde gerçekleşen görüşmede, Başkan Karaca, ilçenin sorunları hakkında detaylı bilgi verdi. Görüşmenin ana gündem maddesi, Salıpazarı’nın yıllardır çözülemeyen temel sorunları oldu. Başkan Karaca, ilçenin kalkınma ve gelişme süreçlerinde geri kaldığını belirterek, özellikle mahalle yollarının büyük bir problem teşkil ettiğini vurguladı.

Samsun'da maçta kalp krizi geçiren teknik direktör Turgay Kullukçu hayatını kaybetti Samsun'da maçta kalp krizi geçiren teknik direktör Turgay Kullukçu hayatını kaybetti

"İLÇEMİZ BİRÇOK HİZMETTEN YOKSUN KALMIŞ"

Başkan Karaca, “İlçemiz Samsun’un yeni gelişen ilçelerinden biri. Birçok hizmetten yoksun kalmış. En büyük sorun ise mahalle yolları. 15 yıldır çözülemeyen yol sorununu Allah nasip ederse biz çözeceğiz.” ifadelerini kullandı. Mahalle yollarının bozuk olması, hem ulaşımı zorlaştırmakta hem de vatandaşların günlük yaşamını olumsuz etkilemektedir. Başkan Karaca, bu sorunun çözümü için gerekli projelerin hazırlandığını ve uygulama aşamasına geçileceğini belirtti.

"İLÇEMİZE BİR SANAYİ SİTESİ YOK"

İlçede sanayi sitesinin bulunmaması da büyük bir problem olarak ortaya çıkıyor. Başkan Karaca, “İlçemizde bir sanayi sitesi yok. Sanayi esnafı mahalle aralarında faaliyetlerini sürdürüyor. Bu da hem çirkin bir görüntü oluşturuyor hem de çevre kirliliği yaratıyor. Sanayi esnafı daha güvenli ve olumlu şartlarda çalışmak için bir an evvel sanayi sitesinin yapılmasını istiyor.” dedi. Modern bir sanayi sitesinin inşa edilmesi, ilçenin ekonomik yapısını güçlendirecek ve esnafın daha verimli çalışmasına olanak tanıyacaktır.

TARIM VE HAYVANCILIK SEKTÖRÜ

Salıpazarı, geçimini büyük ölçüde tarım ve hayvancılıkla sağlayan bir ilçe. Başkan Karaca, bu sektörlerin geliştirilmesi ve hijyen standartlarına uygun bir kapalı hayvan pazarının kurulmasının gerekliliğine dikkat çekti. “Geçimini tarım ve hayvancılık ile sağlayan ilçe halkımız hijyenik ve standartlara uygun kapalı hayvan pazarı istiyor.” dedi. Bu pazarın kurulması, hem üreticilerin hem de tüketicilerin sağlığını koruyacak ve ticaretin daha düzenli bir şekilde yapılmasına katkı sağlayacaktır.

"SEMT PAZARININ BULUNMAMASI VATANDAŞLAR İÇİN ZORLUK YAŞATIYOR"

İlçede ayrıca doğru düzgün bir semt pazarının bulunmaması, vatandaşların alışveriş ihtiyaçlarını karşılamada zorluk yaşamasına neden oluyor. Başkan Karaca, bu sorunun çözülmesi için seçim öncesi verdikleri sözleri tutacaklarını belirtti: “Bunun yanı sıra ilçemizin doğru düzgün bir semt pazarı dahi yok. Seçim öncesi söz verdik ve bu sözlerimizi yerine getirmek için topyekûn hummalı bir çalışma başlattık.”

GENEL BAŞKAN MUSTAFA DESTİCİ’DEN DESTEK

Genel Başkan Mustafa Destici’nin desteğini sürekli hissettiklerini belirten Başkan Karaca, teşekkürlerini iletti: “Yerinde tespit yerinde hizmet anlayışı ile ilçemizin bütün sorunlarını bu dönem çözmek için sayın genel başkanımız başta olmak üzere gece gündüz demeden çalışacağız. Seçildiğimiz günden itibaren desteklerini bizden esirgemeyen genel başkanımız Sayın Mustafa Destici’ye ilçem ve şahsım adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.”

GELECEK VİZYONU

Başkan Karaca, ilçenin tüm sorunlarını bu dönem çözme konusunda kararlı olduklarını ve halkın beklentilerini karşılamak için gerekli tüm adımları atacaklarını ifade etti. Salıpazarı’nın modern, yaşanabilir ve hizmetlerin etkin bir şekilde sunulduğu bir ilçe olması için gece gündüz çalışacaklarını belirten Karaca, projelerin hayata geçirilmesiyle ilçenin çehresinin değişeceğini ve vatandaşların yaşam kalitesinin artacağını söyledi.

FİKİR İŞÇİSİ: ELVAN İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Editör: Aslı Atasoy