Türk Halk Müziği yorumcusu ve bağlama sanatçısı Cem Çelebi Samsunlularla buluşacak. Türküseverlerin yakından tanıdığı Cem Çelebi, Ramada By Wyndham Samsun Otel'de gerçekleşecek konserde Samsunlu sanatseverlere, Türk Halk Müziği'nin sevilen eserleri ve kendi bestelerini seslendirecek.

BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİLER

Ramada By Wyndham Samsun işletmecisi MTZ Otelcilik ve Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Dilmen, Samsunlular için düzenledikleri etkinliklere bir yenisini daha eklediklerini belirterek, "Türk Halk Müziğimizin değerli sesi ve besteci Cem Çelebi, 2023'ün ilk konserini 6 Ocak Cuma gecesi otelimizde gerçekleştirerek misafirlerimize türkü ziyafeti sunacak. Bu özel geceye gelmek isteyen sanatseverler biletlerini biletix, biletinial ve otelimizden temin edebilirler" dedi.

CEM ÇELEBİ KİMDİR?

İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Temel Bilimler Bölümü'nden mezun olan Cem Çelebi, Almanya'da yaşamaktadır. Cem Çelebi'nin Türk Halk Müziği'ne olan ilgisi, 5-6 yaşlarında bağlama çalma sevdası ile başlamıştır. Yurtiçi ve yurtdışında bir çok konser veren Cem Çelebi, 2013'te Samsun AKM'de Samsun Opera Bale Orkestrası ile Âşık Veysel Orotoryosu’nda solist ve bağlama sanatçısı olarak görev almıştır. 3 albümü bulunan Cem Çelebi, çok sayıda bestenin yanısıra, birçok özel müzik eğitim merkezinde bağlama-solfej-repertuar eğitmenliği ve koro şefliği yaparak, yüzlerce öğrenci yetiştirmiştir. Konser ve eğitim faaliyetlerine Almanya Berlin'de devam etmektedir.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.