Kısa süre içerisinde kavuştukları serveti göze sokarak yaşamayı tercih eden Dilan ve Engin Polat'ın düzenli paylaşımları zaman içerisinde "Bu değirmenin suyu nereden geliyor?" sorularını beraberinde getirmişti. MASAK'ın başlattığı soruşturmayla kara para aklama suçundan tutuklanan Dilan ve Engin Polat'a kötü haber bugün geldi. Şirketlerinin mali müşavirlerinden biri olan Zümrüt Yerebakan da itirafçı oldu.

CEZAEVİNE GÖNDERİLMİŞTİ

Şatafatlı, lüks yaşamlarını her fırsatta sosyal medyada yayınlayan Dilan Polat ile Engin Polat, İstanbul'da düzenlenen operasyonlarla, örgütlü bir şekilde kara para aklama, vergi kaçakçılığı ve evrakta sahtecilik suçlamalarıyla tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

ENGİN POLAT İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ

Gündeme bomba gibi düşen olay sonrası soruşturmada her gün farklı bir detay çıkmaya devam ediyor. Sosyal medya hesabındaki paylaşımlarında sürekli "Alo Engin" diyerek isteklerde bulunan Dilan Polat Marmara Cezaevi'nden Çorlu cezaevinde kalan eşi Engin Polat'la telefon görüşmesi yaptı.

3.0 büyüklüğünde deprem! 3.0 büyüklüğünde deprem!

İNTİHAR ETMEK İSTİYORUM

Dilan Polat, telefonda eşine "intihar etmek istiyorum" dedi. Sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın psikolojisinin alt üst olduğunu fark eden avukatları görüşmek için cezaevine gitti.

OKUMASI İÇİN KİTAP GÖNDERDİLER

Dilan Polat'a cezaevinde okuması için kitap gönderdiğini söyleyen Avukatı Hüseyin Kaya, "Oğuz Atay'dan Tutunamayanlar, Viktor Emil Frankl-İnsanın Anlam Arayışı ve yine aynı yazardan birkaç tane daha kitap gönderdim" ifadelerini kullandı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.