Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Trendyol Süper Lig'den Samsunsunspor'u ve Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım'ı Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk etmişti. PFDK toplantının ardından kararları açıkladı. 

PFDK'nın yaptığı toplantı sonrası aldığı karara göre "Yılport Samsunspor Kulübü’nün, 29.01.2024 tarihinde oynanan İstanbulspor-Yılport Samsunspor Trendyol Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 112.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına, Yılport Samsunspor Kulübü hakkında, kulüp resmi sosyal medya hesabından (X) yapılan paylaşımda yer alan Hakem ve Diğer Müsabaka Görevlileri Hakkındaki Açıklamalar nedeniyle Kurulumuza sevk yapılmış ise de; isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına, Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım hakkında, kulüp resmi sosyal medya hesabından (X) yapılan paylaşımda yer alan Hakem ve Diğer Müsabaka Görevlileri Hakkındaki Açıklamalar nedeniyle Kurulumuza sevk yapılmış ise de; isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına karar verildi" denildi. 

O isimler maçta yok! Samsunspor-Alanyaspor maçının muhtemel kadrosu O isimler maçta yok! Samsunspor-Alanyaspor maçının muhtemel kadrosu

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.