SAMSUNPOR'A CEZA!

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Yılport Samsunspor'a Eyüpspor maçı sonrası 'saha olayları' nedeniyle 28.000.TL para cezası verdi.
Yapılan açıklama şu şekilde: "Yılport Samsunspor Kulübünün, 22.01.2023 tarihinde oynanan Eyüpspor-Yılport Samsunspor Spor Toto 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 28 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına"

EYÜPSPOR'A CEZA

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Eyüpspor'a ise 50 bin TL para cezası ve FDT’nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan BATI TRİBÜNÜ C bloklarda yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenme cezası verdi. Yapılan açıklama şu şekilde: "Eyüpspor Kulübü’nün, 22.01.2023 tarihinde oynanan Eyüpspor-Yılport Samsunspor Spor Toto 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 50.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT’nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan BATI TRİBÜNÜ C bloklarda yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine,"

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.