Yılport Samsunspor 23 Nisan'da saat 13.30'da Keçiörengücü ile karşı karşıya gelecek. Taraftarın şampiyonluk kutlamaları gerçekleşeceği karşılaşma öncesi ise, bilet krizi yaşandı. Samsunspor biletleri ise 3 saatte tükendi. Sosyal medyada karaborsa iddiaları söz konusuyken, Kulüp, bin 500 kişilik, misafir tribününü de Samsunspor taraftarına açtığını açıkladı. Açıklamanın ardından Kırmızı Beyazlı taraftar, Bulvar AVM'de bulunan Passolig gişesinde uzun kuyruklar oluşturdu. Ancak biletler yine tükendi. Taraftar ise Passolig'in sisteminden kaynaklanan sorundan ve Samsunspor Passolig'i olanlara öncelik tanınmamasından dolayı adeta isyan etti. 

'BİRİ EL ATSIN' 

Kani YILDIZ: Samsunspor’u seviyoruz. Samsunspor için koşturuyoruz hepimiz. Başka bir amacımız yok. Bir yetkili artık duruma el artsın. Bu insanlar zor durumda. Maça gitmek istiyorlar gidemiyorlar. Bir yardımcı olsunlar. Passolig ne sistemi ne de gişedekiler yardımcı olmuyor. Engelli kartım var. Ama yine de bilet alamıyorum.  

'BİLET ALAMADIK' 

Ekrem BAYRAKTAR: Bizim kendi halkımıza öncelik olması lazım. Misafir tribünü açıldı. Oğlumla birlikte sıra bekliyoruz saatlerdir. Ama bilet alamadık. 

'HALK ETKİLENDİ'

Onur YANIK:Bunun böyle olmaması lazımdı. Beşiktaş, Galatasaray Passolig'iolan bilet aldı. Samsun’un kendi halkına bilet kalmadı. Bu da bu halkı etkiledi. Yazık biletlerin açıldığı ilk gün geldik buraya 1 saatte biletler tükendi. Bu olay karaborsaya düştü. Samsun’un halkına da yazık oldu. Ama yapacak bir şey yok. Samsunspor Süper Lig'e çıksın da gerisi önemli değil.  

'ADALETSİZLİK VAR'

Orhan EGEMEN: Ben Passolig'im olmasına rağmen maç giremiyorum. Beşiktaş gibi başka takımların Passolig'i olan girebiliyor. Çok saçma bir adaletsizlik var. Mecbur evde izleyeceğiz. Takımımızı bırakmak yok.

'EVDEN İZLEYECAĞİZ'

Hüseyin Selman ÇAKIROĞLU: 1-1.5 saattir bekliyoruz. Bir baktık misafir tribün kısmı olarak açılan ek kontenjanda saniyesinde bitti. Mecbur evden izleyeceğiz. Kutlamalara da katılacağız. 

'ÇOK SIRA VAR'

Mustafa ERDOĞAN: Ek kontenjan biletleri satışa çıktı. İnternetten tükendi diyorlar, buradan veriyorlar alabileceğiz ben öyle tahmin ediyorum. Zaten sıra çok var. Herkesin almasını istiyorum herkes gelsin yani desteklesin Samsunspor’u. Samsunumuzu her yerde destekliyoruz. 

'BİLET BİTTİ DİYORLAR'

İsmail Ertürk: Bin 500 kişilik bir kontenjan var. Ama bitti diyorlar. Biletler tükendiyse evde televizyondan seyredeceğiz. Ne yapalım? Kutlamalara tabi ki takılacağız. 

NİYE BİZE BUNU YAPIYORSUNUZ?

Sabri ŞAHİN: Sabah saat 9’da Asarcık'tan geldim. Ne internetten alabiliyorum. Ne de Passolig gişesinden, cumartesi için hepsi bitti. Karaborsa iddiaları var. Niye bize bunu yapıyorsunuz? Biz Samsunlu değil miyiz?

'BU KADAR OLMAZ'

Mürsel ÖKTEN: Karaborsa yaptılar, buradan alanlar aldı. Alamayanlar kaldı. Esas Samsunsporlular bilet alamadı. Biletleri aldılar 600 liraya bile satıyorlar. Kale arkasını 200 liraya satıyorlar. Bu kadar olmaz. Öz Samsunlu alamadı biletini. 

'İŞTEN İZİN ALIP GELDİM'

Samet TAHAN: Passolig gişesinde biletler tükendi. Passolig'in sisteminde hata vardı. Şimdide biletler tükendi diyorlar. Birçok taraftar mağdur. Şampiyonluğa giden yolda böyle mi olacağız.  Halimiz bu mu olacak rezillik bu mu olacak. Ben işten izin aldım geldim, bilet yok. Nasıl yapacağız?  Yüksel Yıldırım’a bir şey demiyorum. Passolig’in uygulaması.  

'ÇOK MUTLUYUM'

Seyit Selahattin SAĞLAM: Son biletlerden birini aldım. Çok mutluyum. Buradan bütün Samsunspor taraftarlarına selam gönderiyorum. Melih, Hikmet, Doğukan abiye, buradan herkese selamlar. Bin 500 kişilik kontenjan açıldığı için, misafir türbinde izleyeceğim. Erkenden kalkıp gelip biletimizi aldık. Çok mutluyum, söyleyecek söz bulamıyorum şu an sevinçten.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.