Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Özlem Maraş'ın sahilde düzenlediği Ramazan Şenliği etkinliği renkli görüntülere sahne oldu. Maraş, 31 Mart akşamını Cumhur İttifakı'nın zaferiyle taçlandıracaklarını belirterek, "Her kesime dokunacak projelerle geliyoruz" dedi.

BÜYÜK  İLGİ GÖRDÜ

Maraş, 31 Mart yerel seçimleri öncesi iftar programına katıldıktan sonra partililer ve vatandaşların da destek verdiği yürüyüşle Ramazan Şenliği'nin gerçekleştirileceği alana geldi. Meşaleler, marşlar, müzikler ve 'Atakum'un özlemi Özlem Maraş' sloganları eşliğinde karşılanan Maraş, tüm vatandaşlarla tek tek selamlaştı, sohbet etti. Hacivat-Karagöz gölge oyununun yanı sıra, halk dansları, ateşbaz, cambaz gösterilerinin yapıldığı, yüz boyama etkinliklerinin gerçekleştirildiği program vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Etkinlikte ayrıca Osmanlı şerbeti, pamuk şeker, popcorn ve Osmanlı macunu da ikram edildi. 

"HER KESİME DOKUNACAĞIZ"

Maraş göreve geldiklerinde Ramazan Şenlikleri'ni geleneksel olarak düzenleyeceklerini belirterek şunları söyledi: "Ramazan'ın ruhunu yaşatmak, hep birlikte dostlarımızla, vatandaşlarımızla bir arada olmak için bir şenlik düzenledik. Bu şenlik inşallah bundan sonra geleneksel bir şekilde olacak. Her sene de burada kutlamanın arzusu ve mutluluğu içinde toplandık. Ramazan şenliklerimizin kaybolmaması bu ruhu bundan sonra hep yaşatalım arzusu içindeyiz. Atakum bundan sonra her alanda hak ettiği değere kavuşacak. Her kesime dokunacak projelerle geliyoruz." 

Maraş, etkinliğe katılan tüm Atakumlulara da teşekkür etti.

Samsun'da yağmur altında oturma eylemi! İHH'dan İsrail'e lanet Samsun'da yağmur altında oturma eylemi! İHH'dan İsrail'e lanet

NEJLA KAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.