ÇARŞAMBA'DA KAZA

Kaza, Samsun'un Çarşamba ilçesi Samsun-Ordu karayolu Gelemen mevkisinde saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Antalya'da inşaatlarda çalışan aynı aileden 4 kişi 14 Mayıs seçimlerde oy kullanmak için Samsun'a ve Ordu'ya gitmek için aynı araçla yola çıktı.

1'İ AĞIR 4 YARALI

Umut Ağmak idaresindeki 60 DP 771 plakalı otomobil önünde seyir halinde olan ve İstanbul'dan Giresun'a deterjan götüren Erkan Sezen'in kullandığı 55 AIF 339 çekici ve 55 AHC 503 dorse plakalı tıra arkadan çarptı. Kazada parçalanarak hurdaya dönen otomobilde bulunan sürücü Umut Ağmak, babası Salih Ağmak, amcası Mehmet Ağmak ile amcasının oğlu Murat Ağmak yaralandı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Yaralılar, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Gazi Devlet Hastanesi ile Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Otomobil sürücüsünün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

OY KULLANMAK İÇİN MEMLEKETLERİNE DÖNÜYORLARDI

Yaralılardan Salih Ağmak, "Oğlum, ağabeyim ve yeğenim ile birlikte Antalya'da inşaatta çalışıyoruz. Birlikte oy kullanmak için ben ve oğlum Çarşamba ilçesine, ağabeyim ve oğlu ise Ordu'nun Akkuş ilçesine gidiyordu. Kazanın nasıl olduğunu hatırlamıyorum' dedi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.