ORDU (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) mücadele eden Orduspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Abdullah Gül Üniversitesi karşısında galibiyet hedefliyor.

Başantrenör Alper Durur, AA muhabirine, pazar günü Kayseri temsilcisine konuk olacaklarını belirtti.

"Rakibimiz ligde şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri" diyen Durur, çok iyi bir takıma karşı mücadele edeceklerini vurgulayarak, "Bizi çok zor bir maç bekliyor. Rakip çok kaliteli oyunculardan kurulu. Şampiyonluğun da en güçlü adaylarından. Böyle bir takıma karşı mücadele vereceğiz. Hedefimiz sahaya en iyi oyuncularla çıkıp bu maçı kazanabilmek. Daha önce bu tür güçlü rakipleri yenmeyi başarmıştık. Aynı başarıyı neden göstermeyelim" ifadesinde bulundu.

Orduspor olarak play-off'a kalabilmeyi garantilemek için bir galibiyete ihtiyaçları olduğunu vurgulayan Durur, "Bu anlamda play-off yolunda işimizi şansa bırakmak istemiyoruz. Alacağımız bir galibiyetle FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda mücadele etmeyi garantileyeceğiz. O yüzden bu maçı çok önemsiyoruz, mutlak kazanmak istiyoruz. Orduspor olarak kendi göbeğimizi kendimiz kesmek istiyoruz" diye konuştu.