ORDU (AA) - Spor Toto 2. Lig'de yarın sahasında Hacettepe ile karşılaşacak Orduspor'un teknik direktörü Sinan Bayraktar, "Ne biz ne de oyuncularımın tamamı galibiyetten başka bir şey düşünmüyor" dedi.

Bayraktar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın saat 13.00'te oynayacakları Hacettepe maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdiklerini söyledi. Kadroda eksik olmadığını belirten Bayraktar, "Rakibimiz köklü bir takım. İyi de bir kadroya sahip ama bu durum bizi çok fazla ilgilendirmiyor. Sahaya kazanmak için çıkacağız" diye konuştu.

Bu sezon henüz galibiyette tanışamadıklarını hatırlatan Bayraktar, "Açıkçası bunun da mahcubiyeti içerisindeyiz. Üzerimizde baskı olduğu bir gerçek. Taraftarımız mutlak galibiyet bekliyor. Taraftarımız bu konuda haklı. İnanıyoruz ki bu beklentilerin karşılığını yarın sahada gösterip ilk galibiyetimizi almak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Teknik direktör Bayraktar, alacakları bir galibiyette takıma öz güven geleceğini ve gelecek adına daha iyi olacaklarını kaydederek, "Bunun farkındayız ancak bunların olabilmesi için bir galibiyet gerek. Ondan sonra işimizin daha kolay olacağını düşünüyoruz" şeklinde görüşünü aktardı. 

Maça çok iyi hazırlandıklarını da vurgulayan Bayraktar, "Ne biz ne de oyuncularımın tamamı galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Bu maçın ne kadar kritik olduğunun farkındayız" dedi.

Bayraktar, sezon başından bu yana taraftarların kendilerini yalnız bırakmadığını, yarınki maçta da taraftarların desteklerini beklediklerini sözlerine ekledi.