ALTYAPIDA TAM GAZ

 Kanal S TV'de  yayınlanan Sefa Aşar'ın sunumu ile 'Uyan Samsun' programına konuk olan  Atakum Belediyespor Başkanı Tuğrul Öngel ve Altyapı Koordinatörü Hakan Ciğer, kulübün birçok başarıya imza attıklarını belirterek," Altyapıdaki gençlerimize hocalarımızla beraber çok güzel bir eğitim ortamı sağlıyoruz. Bu yol A takımımız BAL'da Samsun birincisi oldu. Altyapıda da birçok başarıya imza attık. En son U-18 takımımız Türkiye Şampiyonası'nda 2, oldu. U-16 takımımızda yine Türkiye Şampiyonası'nda son 4'te. İnşallah şampiyonluğu Samsun'a getirecekler" dedi. 

YAZ OKULUNA BÜYÜK İLGİ 

Yaz okullarında 7 farklı branşta hizmet verdiklerine değinen Öngel, "Atakum Belediyespor bünyesinde birçok spor branşı var.  Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci'nin çok ciddi desteği var.  Atakum Belediyesi ile yapılan çalışmalarda yaz sporları tamamen ücretsiz ve 7 branşta eğitim veriyoruz. Katılım sayısı da giderek artıyor" dedi. Ciğer ise şunları söyledi: "Bu yıl 2010-2017 yaş grupları arasında spor okulları gruplarımız olacak. Şu ana kadar futbola 600, basketbolda 150 ve kick boksta da 120, sporcu kayıt yaptırdı. Bunlarda Atakum Belediyesi'nin destekleriyle ücretsiz olacak. Şu an yaklaşık bin 50 kaydımız var. Cumartesi günü kurslara başlıyoruz. Toplam bin 500 ila 2 bin arası bir kayıt bekliyoruz." 

SAHALAR YETERSİZ 

Sahalarının yetersiz olduğunu ve bu konuda Samsun'un yetkililerden destek beklediklerine vurgu yapan ikili şunları söyledi: "Bizim sahamız hem A takım hem altyapının oynadığı bir saha. Şu anda çok fazla hasar gürmüş durumda.  Kim olursa olsun fark etmez. Çocukların iyi bir şekilde eğitim alabilmesi için, sahaların güzel olması gerekiyor. Lütfen saha konusunda bize yardımcı olsunlar. Şu anda 81 ilde elde ettiğimiz derecelerde Samsun'da Atakum Belediyespor tek. Buda bizim için onur ve gurur. Bir sloganımız var, 'Gururlan Atakum, gururlan Samsun' Samsun'un çocukları ile gururlanın diyoruz." Esra VURAL

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.