Jandarma Genel Komutanlığı'nın 175'inci Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla Manavgat Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Side Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret etti. Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencilerini kapıda karşılayan Side Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Teğmen Ataman Es kolonya, çerez, pasta ve meyve suyu ikram etti.
Side Jandarma Karakol Komutanı, Öğrencilere karakolu gezdirerek Jandarmanın Görevleri, Jandarmanın Olaylara müdahaledeki hareket tarzı, modem Jandarmanın kullanmış olduğu Muhabere malzemeleri ve Jandarma devriye araçlarındaki Modern muhabere sistemleri hakkında bilgi verdi. Öğrencilerin ziyaretinden memnun olduğunu dile getiren Jandarma Teğmen Ataman ES öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra araçlarına kadar eşlik ederek uğurladı.
Jandarmanın 175. Kuruluş Yıl dönümü kapsamında Kumköy ve Side Jandarma Komutanlığını ziyaret ettiklerini belirten Manavgat Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Nadir Arslan; "Öğrencilerimiz Jandarmayı tanısınlar, güvenebilecekleri insanları bilsinler. Jandarmanın soğuk olmadığı aslında bizleri koruyan insanlar olduğunu yakinen görsünler, tanısınlar, bilsinler diye ziyarette bulundu. Sağ olsun bizleri çok iyi karşılayıp ağırladılar. Kendilerini de okulumuza iadeyi ziyaret için davet ettik. İlgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.