Nazilli Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu “Yeni Yıl Konseri”ni yeni yılın ilk haftasında Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro salonunda verdi.
“Yeni Yıl Konseri” ne Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Akkaya, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. Salonu dolduran dinleyiciler konser sonuna kadar Nazilli Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosunun sunduğu şarkılar ile adeta büyülendi.
Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro Salonunda yapılan “Yeni Yıl Konseri” Lütfi Selek’in şefliğinde 2 bölümden oluştu. Sunuculuğunu Yücel Bildiren’in yaptığı Şef Lütfi Selek’in yönetiminde 40 kişiden oluşan koro ekibi Türk Sanat Müziğinin sevilen eserlerini seslendirdi. Yeni yılın ilk konseri olan " Yeni Yıl Konseri" isimli konserin ilk bölümünde 12, ikinci bölümünde 14 eser solistler ve koristler tarafından seslendirildi.
Konser sonunda Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Akkaya Şef Lütfi Selek’e buket çiçek takdim ederken protokol üyeleri de koristlere karanfil sundular. Koroyu yöneten ve koro kurucusu Şef Lütfi Selek’in kızı koristlerden Hüma Selek’in söylediği son an sürpriz şarkı ise izleyenleri ve tüm koro üyelerini duygulandırdı.