Namsan Demir Çelik A.Ş., 48 yıllık üretim serüveniyle hem Samsun hem de ülke ekonomisine katkı sağlıyor. Müşterilerine son teknolojik makine parkuru ile hizmet vererek, ürünlere değer katmaya devam eden Namsan, kurulduğu yıldan bugüne kadar sektörün öncü kuruluşlarından biri olarak yoluna emin adımlarla devam ediyor.

ÖNEMLİ BİR GÖREV ÜSTLENİYOR

Samsun'un Tekkeköy ilçesindeki Kirazlık Örnek Sanayi bölgesinde 800 metrekarelik kapalı alanda faaliyet gösteren Namsan, sac kesim, büküm , CNC plazma ve CNC lazer alanında üretim yapıyor. Namsan Demir Çelik A.Ş'nin hikayesinden bahseden Yönetim Kurulu Başkanı Murat Okay, Namsan'ın kurulduğu günden bugüne kadar hep öncü ve yenilikçi bir kuruluş olduğunun altını çizerek, "Şirketimiz günümüzde Kirazlık Örnek Sanayi bölgesinde 800 metrekarelik kapalı alanda şehrimize ve ülkemize hizmet vermeyi sürdürmektedir. Sac kesim, abkant büküm, oksijen kesim, CNC plazma ve CNC lazer işlemlerini gerçekleştirmekteyiz. Yani, bölgedeki firmaların yarı mamul ürünlerinin kesim işlerini yapıyoruz. Bu nedenle önemli bir görevi üstlenmiş bulunmaktayız" diye konuştu.

BEKLENTİLERE HEMEN CEVAP VERİYOR

SoloTürk, HürJet, Türk Yıldızları'ndan Samsun'da nefes kesen gösteri SoloTürk, HürJet, Türk Yıldızları'ndan Samsun'da nefes kesen gösteri

Yatırımlarla Karadeniz'in makine parkuru en büyük olan firmaların başında geldiklerini vurgulayan Okay sözlerini şöyle sürdürdü: "Samsun gibi bölgenin merkezi konumundaki bir şehirde sac kesme, bükme işlemleri manuel makinelerle ve geleneksel yöntemlerle yapılıyordu. Müşteri siparişi için 10-15 gün bekleyerek maddiyat ve zaman kaybediyor ya da Ankara, Denizli gibi farklı şehirlere gitmek zorunda kalıyordu. Bu da ciddi mağduriyetlerin doğmasına neden olmaktaydı. Namsan A.Ş. olarak yatırımlarımızı, bu eksikliklerin giderilmesi noktasında yaptık. Makine parkurumuzu genişlettik ve şu anda Karadeniz'de makine parkuru en büyük olan firmaların başında geliyoruz. Artık sabah gelen bir siparişi öğleden sonra firmaya teslim edebiliyoruz. Böylelikle firmalar hem zamandan hem de maliyetten tasarruf edebilir konuma geldiler. Bölgede 150, 180 mm plaka malzemeyi kesebilen öncü firmayız. Yine ilk olarak bizim getirdiğimiz 12 KW CNC lazer makinesini ile artık 40 mm'e kadar sac kesebiliyoruz. Karadeniz'de kendimizi sektöre yön veren öncü bir firma olarak görüyor, planlamalarımızı da bu doğrultuda yapıyoruz Firmaların yarı mamül ürünlerinin kesimi dışında gelişmiş teknolojimiz sayesinde  kişiye özel kesim yaparak tüketicinin her kesimine hizmet vermeye çalışıyoruz. Makine parçaları, dekoratif ürünler,aksesuar gibi aklınıza gelebilecek her tasarımı nihai ürün haline getirebiliyoruz."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.