Samsun'da vatandaşlar Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in, 3.5 yıllık çalışmasını değerlendirdiği açıklamasında, "Samsun çağ atladı' ifadesini Samsun Medya Grubu için yşorumladı. Vatandaşlar, Samsun'un çağ atladığını söyleyen Demir ile aynı görüşte olmadıklarını belirterek, "Biz neden göremiyoruz" sorusunu yöneltti.

BİR ŞEY DİYEMİYORUM

Şevket KARADEMİR: "Samsun çağ mı atladı ben bir şey diyemiyorum. Hayırlısı olsun."

2-GAMZE BODUR

ÇAĞ ATLAMA GÖREMİYORUM

Gamze BODUR: "Ben çağ atlama göremiyorum. Ne yapıldı Samsun'a? Biz neden göremiyoruz. Samsun'u yüceltecek ne yapmış? Ben çağ atlama göremiyorum. Yol desen zaten yok. Sadece 3-4 tane kavşak yapıldı o kadar" 

3-MUSTAFA ERSOY

İŞSİZLİK HAD SAFHADA

Mustafa Ersoy: "Samsun çağ atlamadı. Enflasyon ve işsizlik had safhada"

6-SELAHATTİN KONUKSEVEN-1

DURUM ORTADA

Adem ALTUNDAĞ: "Mecidiye'nin alt yapısına bakın. İstiklal Caddesi'ne yatırım yapıldı, ardından trafiğe açıldı. Neresi güzel kaldı Samsun'un? Samsun'da yağmurlu havalarda durum ortada. Gençler işsiz herkes boş boş geziyor"

4-BERATİ EROL

NEDEN YIKIYOR

Berati Erol: "Samsun'da her yeri yıkıyor. Neden yıkıyor kimse bilmiyor. Trilyonlarca paralar harcandı ve yeni yerler yapıldı. Vergi dairesini neden yıktı. Anakent İş Merkezi'ni neden yıktı. Çağ atladık atlıyoruz şükürler olsun" 

5-SERKAN GÜRKAN,

BİZE YANSIYAN BİRŞEY YOK

Serkan Gürkan: "Bize yansıyan birşey yok. Ekonomik olarak diyorsa ilk kendileri kemerleri sıksın. Samsun nasıl çağ atladı. Çocuklarımızı hayvanat bahçesine götürüyorduk. Orada yok oldu. Ben bir şey görmüyorum. Ondan beklentim de yok"

Haber Kaynak: Hakan AKGÜN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.