Sağlık sorunlarıyla ilgili Ankara'ya giden ve tedavisine başlanan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, İlkadım İlçe Danışma Kurulu toplantısına video görüntü sistemi ile katılarak hastalığı ile ilgili açıklamada bulundu

"ŞU ANDA İYİYİM"

Demir, parti teşkilatını selamlayarak başladığı konuşmasının devamında sağlık durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Açıklamasında, sağlık durumunun iyi olduğunu vurgulayan Demir, "Haziran ayı başından itibaren ağrı vardı. Geçti geçecek derken geçmedi. Biraz daha arttı. 15 Temmuz programında da yürüdüm Çiftlik Caddesi'nde baktım ki epey bir ağrı var. Bel fıtığına benzemiyor, kas ağrısına benzemiyor. Pazartesi hemen Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gittim. Bir emar çektirdim bel fıtığı için; bel fıtığı yok. Film çektiler kalçaya, bir şey yok dediler. Hocam iyi bakın, burada bir şey var dedim. Neyse, orada bir alan buldu hoca. Hemen onun üzerine bir emar çekilince orada tümoral bir yapı tespit edildi. Oradan 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne geçtik. Emarlar çekildi. Sürecin nasıl olacağı anlaşılınca Sayın Bakanımızla konuştuk. Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem Karaaslan, süreci takip etti. Netice olarak GATA'da tedavime başladık. Bugün ikinci gün. Şu anda iyiyim hiçbir şeyim yok. Hatta ilk gördüğünüz yürürken ki zamandan daha iyiyim. Böbrekten bir parça aldılar, kaynağın orası olduğunu düşünüyorlar. Çalışma devam ediyor. İlaç uygulamasına uygunmuş" ifadelerine yer verdi.

Açıklamasının devamında parti teşkilatına seslenen Demir, "Allah neylerse güzel eyler. Bizim amacımız yaşadığımız sürece bu millete, bu kutlu yolda elimizden geleni yapmak. Yoktan var etme gücüne sahip değiliz. Sizlerle birlikte yol kurmak bizim için büyük bir mutluluk, onur, şeref.  Allah'ın izniyle Türkiye'deki en güzel illerden bir tanesiyiz bu konuda. Elhamdüllillah ben iyiyim. Mesajlarınızı alıyorum. Allah hepinizden razı olsun. Allah ömürümüzü bereketli kılsın. 2023'te hayırlı neticelere hepimizi vesile kılsın İnşallah. Samsun güzel bir şey, şehrimiz güzel bir şehir, insanlarımız güzel bir şehir. Hepinize başarılar diliyorum" dedi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.