VALİ DAĞLI'YI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan, 16. dönem yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı'yı makamında ziyaret etti. Gürkan ve beraberindekiler çalışma pogramları kapsamında sürdürülen faaliyetler hakkında Vali Dağlı’yı bilgilendirdi.

"3 BİN 300 ÜYE"

MMO Samsun Şubesi’nin Amasya, Çorum, Ordu, Sinop ve Tokat temsilciliklerinden oluştuğunu ifade eden Kadir Gürkan, "322’si makine-endüstri ve uçak mühendisliğinde okumakta olan öğrenci üye olmak üzere toplam 3 bin 300 üyeye sahibiz. 22’si makine mühendisi olmak üzere toplam 26 çalışanımız ile faaliyetlerimizi sürdürüyoruz" diye konuştu.

"5 MÜHENDİSİMİZİ KAYBETTİK" 

Gürkan ayrıca, ”Pandemi sürecinde gerek tedarik zincirinin aksamaması gerekse mühendislik hizmetlerinin devam edebilmesi için, 5 makine mühendisi üyemiz görevleri başında hayatlarını kaybetti. Kendilerini de rahmetle ve şükranla anıyoruz” şeklinde konuştu. Vali Zülkif Dağlı, ziyaretlerinden dolayı MMO üyelerine teşekkür ederek yeni yönetim kuruluna çalışmalarında başarı diledi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.