Mimarlar Odası Samsun Şubesi'nin 18. Dönem Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. 17. dönem Şube Başkanı Burak Şener, tek liste halinde girmiş olduğu seçimlerde güven tazeledi. 

Seçimin ardından açıklamalarda bulunan mimarların verdikleri emeğin karşılığını alamadığını kaydeden Şener şunları söyledi. "Proje üreten mimarların artan pahalılıktan dolayı ofislerini ayakta tutmakta zorlandıklarını, çalışan mimarların düşük ücretlerle çalışmaya mecbur bırakıldıklarını, hatta birçok meslektaşımızın meslek dışında çalışmak zorunda kaldıklarını biliyoruz. Kamuda çalışan mimarların baskılara maruz kaldığını, emekli mimarların ise düşük emekli aylıklarından kaynaklı, maddi kaygılar nedeniyle imzacılığa zorlandıklarının farkındayız. Bütün bunlar yetmezmiş gibi sosyal bağın azalması ile birlikte meslek ortamı birçok çözümsüz problem ile baş başa kalmış durumdadır. Bunların çözümü ise meslektaşlarımız ile Mimarlar Odamızın çatısı altında bağlarını güçlendirmek, hiçbir siyasi ideoloji, dil, din, ırk ayırt etmeksizin sadece mesleğe odaklanmış bir örgüt yapısı ile bu saydığımız ve sayamadığımız birçok problemin çözüme ulaşacağının kanaatindeyiz."

Yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Nesrin Gülen, Özlem Melek Yalçınkaya, Sinem Çokçetin, Büşra Abdikoğlu, Burak Şener, Melike Nur Kolcu, Umut Meral.

Samsun'da yakalanan dilencinin yaptığı 'pes' dedirtti Samsun'da yakalanan dilencinin yaptığı 'pes' dedirtti

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.