EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ İÇİN TARİH BELLİ OLDU 

Bayram ikramiyelerine ilişkin üç farklı artış formülü üzerinde duruluyor ve emeklilerin ödemelerinin artırılması adına çeşitli seçenekler değerlendirilecek. 2018 yılından bu yana emeklilere yılda iki kez bayram ikramiyesi ödeniyor. Bu yıl da Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde ikramiye ödemelerinin yapılması planlanıyor.

KESİNLİK KAZANACAK 

Ramazan Bayramı, 2025 yılında 30 Mart - 1 Nisan tarihleri arasında kutlanacak. Arefe günü ise 29 Mart Cumartesi günü olacak. İkramiyelerin, 24-28 Mart tarihleri arasında emeklilerin hesaplarına yatırılması bekleniyor. Yapılacak toplantı sonrası, ikramiye tutarlarında bir artış olup olmayacağı kesinlik kazanacak.

Türkiye yaşlanıyor! 96 ülkenin nüfusunu geride bıraktı Türkiye yaşlanıyor! 96 ülkenin nüfusunu geride bıraktı

MERAKLA BEKLENİYOR 

Emekliler, artan yaşam maliyetleri ve hayat pahalılığı karşısında bayram ikramiyelerinin ciddi bir şekilde artırılmasını bekliyor. Hükümetin bu konuda nasıl bir düzenleme yapacağı ise merakla bekleniyor.

Kaynak: eskisehirnet