Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen yılbaşı çekilişi, her yıl olduğu gibi büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Vatandaşlar, yılbaşı gecesinin daha da özel olması için umut dolu bir şekilde biletlerini alıyor. Ancak, çoğu kişinin merak ettiği konulardan biri de 4 bilenin ne kadar kazanacağı. İşte son 4 rakama göre kazanılan miktar...

Araç sahiplerine kötü haber: Artık 6 bin lira cezası var Araç sahiplerine kötü haber: Artık 6 bin lira cezası var

MİLLİ PİYANGO SON 4 RAKAM NE KADAR VERİYOR?

Bilet alan vatandaşlar son 4 rakama göre 3.000 TL ikramiye kazanacak.

AMORTİ NEDİR?

Amorti kısaca biletin son rakamına isabet eden ikramiye olarak ifade edilebilir. Her Milli Piyango çekilişinde 2 adet amorti belirlenir. Amorti 0-1-2-3-4 rakamlarından 1 adet ve 5-6-7-8-9 rakamlarından 1 adet olmak üzere toplamda 2 adet tespit edilir.

YILBAŞI İKRAMİYESİ AMORTİ NE KADAR?

Milli Piyango 2024 yılbaşı çekilişinde biletine amorti isabet eden kişiler "amorti kaç para" sorusuna yanıt arıyor. Amorti kısaca bilete ödenen tutarın iadesi olarak ifade edilebilir. Örnek olarak çeyrek bilete amorti isabet ederse bilet sahibi 100 TL, yarım bilete amorti isabet ederse bilet sahibi 200 TL ve tam bilete amorti isabet ederse bilet sahibi 400 TL kazanacak.

Eğer bir bilete hem amorti hem daha yüksek bir ikramiye isabet ederse daha yüksek olan ikramiyenin ödemesi yapılır. Örnek olarak tam biletinize 5000 TL ve amorti çıktığı göz önüne alınırsa 5000 TL'yi alırsınız.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.