SAMSUNLU SPORCUDAN GURUR

Romanya'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Samsunlu milli sporcu Alperen Berber, grekoromen stil 82 kiloda Altın Madalya elde etti.

BAKAN BAK TEBRİK ETTİ 

Başkent Bükreş'te gerçekleştirilen organizasyonda İlk kez katılmasına rağmen 18 yaşındaki Alperen Berber, grekoromen stil 82 kilonun finalinde yarışmaya bireysel olarak katılan Islam Ismailovich Aliev'le karşılaştı. Rakibini 4-3 mağlup eden 19 yaşındaki Alperen Berber, altın madalyanın sahibi oldu. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Aşkın Bak, Samsunlu milli sporcuyu tebrik ederek, "Gencecik yaşında büyükler Avrupa şampiyonu olma başarısı gösteren milli sporcumuz Alperen Berber’i kutluyorum" dedi. 

Samsun'da yakalanan dilencinin yaptığı 'pes' dedirtti Samsun'da yakalanan dilencinin yaptığı 'pes' dedirtti

"BİZE İNANMAYA DEVAM EDİN"

Samsunlu milli sporcu ise kendisine güvenenlere teşekkür ederek, "Hocalarım güvendiler. İnşallah yüzlerini kara çıkartmadım. Türk devletini elimden geldiğince en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım. Hocalarıma çok teşekkür ederim. Hocalarıma, takım arkadaşlarıma, arkamda dağ gibi duran babama ayrıca hocam ve aileme çok teşekkür ediyorum. Kavak Güreş Eğitim Merkezi'ne, güreş ailesine teşekkür ediyorum. Bize inandıkları sürece, en iyi şekilde Samsunumuz ve ülkemizi temsil etmeye çalışacağız. Bu şampiyonluğum Samsunumuza, ülkemize aynı zamanda şehitlerimize armağan ediyorum" ifadelerini kullandı.

GÜRKAN SARIKAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.