Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili Adayı Hüseyin Oprukçu, insanların adalet sistemine olan inançlarının zafiyete uğratıldığını söyledi.
MHP Konya Milletvekili Adayı Hüseyin Oprukçu, merkez Selçuklu ilçesinde yaptığı seçim çalışmaları sırasında vatandaşlar ve esnafla sohbet etti. Oprukçu, son dönemlerde her alanda baş gösteren sıkıntının en çok adalet alanında hissedildiğini ileri sürdü.
Oprukçu sözlerine şöyle devam etti; “Ülkemizde sosyal devlete olan inanç sorgulandığı sürece refahtan ve huzurdan bahsedilmez. Hele adalete olan güven yitiriliyorsa demokrasiden bahsetmek en azından saflık olur. Ekonomik alanda yapılan yanlışlıklar ve özellikle devlet eliyle gerçekleştirilen israfın ortaya çıkardığı tahrifat giderilir. Ancak insanların en doğal hakkı olan adalette yaşananlar, insanların bu yüce kuruma karşı olan inançlarını yitirmesine neden olur ki, bunun yol açacağı sıkıntıyı gidermek son derce zor olur.”
İktidarın artık hiçbir uyarıyı dikkate almadığını savunan Oprukçu, “Artık bu arkadaşlarımızı uyarı amaçlı olarak sandıkta dikkatini çekmek, sevgili Konya halkına düşüyor. İnanıyorum ki, hemşerilerimiz bunca yaşanan gelişmelerden rahatsızlık duyuyorlardır ve gerekli uyarıyı sandıkta kendilerine vereceklerdir” şeklinde konuştu.
Esnaf ziyaretlerinin son derece olumlu ve başarılı geçtiğini dile getiren Oprukçu, “Tüm görüşlere saygılıyız. Peş peşe yaşanan bunca sıkıntıyı gören esnaf kardeşlerimizin yaklaşımları memnunluk verici nitelikte” dedi.